Home / SLOVENSKO / Gašpar bude na kandidátke Smeru a Fica poteší, ak bude súčasťou aj Kaliňák

Gašpar bude na kandidátke Smeru a Fica poteší, ak bude súčasťou aj Kaliňák

18.6.2023 (SITA.sk) – Predseda strany Smer-sociálna demokracia (Smer-SD) Robert Fico potvrdil, že bývalý policajný prezident Tibor Gašpar bude v septembrových predčasných parlamentných voľbách kandidovať za Smer.

Fico v diskusnej relácii Rozhlasu a televízie Slovenska (RTVS) O 5 minút 12 uviedol, že Gašpar bude na vysokom mieste kandidátky.

„Bude pre mňa potešením, ak Robert Kaliňák bude chcieť kandidovať,“ uviedol Fico v odpovedi na otázku o kandidatúre bývalého ministra vnútra s tým, že Kaliňák patrí medzi významných predstaviteľov Smeru.

Predsedníčka strany Za ľudí Veronika Remišová nechcela uviesť, či bude jej politický subjekt kandidovať samostatne, alebo s hnutím OĽaNO a priatelia. Svoj postup chce ohlásiť až po tom, ako bude odsúhlasený orgánmi strany.

Viac k témam: Bývalý policajný prezident, Kandidačné listiny, O 5 minút 12, Predčasné voľby na Slovensku 2023, Predseda strany Smer-SD, Predsedníčka strany Za ľudí
Zdroj: SITA.sk – Gašpar bude na kandidátke Smeru a Fica poteší, ak bude súčasťou aj Kaliňák © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Nový predseda Hlasu Šutaj Eštok už nebude pôsobiť na poste generálneho manažéra strany

Čoskoro plánuje ohlásiť meno osoby, ktorá by ho na tomto poste mohla nahradiť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *