Home / šport / Ostatné športy / Video: Hokejový tím je v Pjongčangu kompletný, Graňák pochvaľoval let prezidentským špeciálom

Video: Hokejový tím je v Pjongčangu kompletný, Graňák pochvaľoval let prezidentským špeciálom

PJONGČANG 8. februára (WebNoviny.sk) – Slovenská hokejová reprezentácia je už v dejisku ZOH 2018 v kórejskom Pjongčangu v kompletnom zložení.

K prvej časti tímu sa pridala už aj druhá, ktorá do Kórejskej republiky priletela špeciálom s prezidentom SR Andrejom Kiskom. Šlo o hráčov z českej extraligy, ktorí v utorok ešte hrali súťažné zápasy za svoje kluby.

„Cesta bola dobrá. Zo Slovenska je to ďaleko, ale mali sme dosť veľké pohodlie. Leteli sme s pánom prezidentom, lietadlo teda bolo slušne vybavené a cesta pomerne rýchla,“ prezradil obranca Dominik Graňák, so 175 štartmi najskúsenejší hráč slovenskej reprezentácie na ZOH 2018. „Dalo sa aj pospať. Komfort to síce nie je taký, ako doma v posteli, ale vždy lepšie ako komerčnou linkou,“ poznamenal s úsmevom.

Odporúčame:
Program Slovákov na ZOH 2018 v Pjongčangu

Po dlhom presune Slováci nasadli na autobus a z letiska sa presunuli do olympijskej dediny. Čas rozhliadať sa nemali, čakal ich totiž spoločný tréning. „Videli sme Kóreu zatiaľ iba spoza okna autobusu cestou z letiska. Veľa toho nebolo,“ povedal Graňák a hľadiac na oblohu dodal: „Počasie je zatiaľ príjemné.“  Vyjadrenia Dominika Graňáka priniesol Slovenský olympijský výbor.

Viac k témam: Andrej Kiska, Dominik Graňák, Hokej ZOH Zimná olympiáda 2018 Pjongčang, ZOH Zimná olympiáda 2018 Pjongčang
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Hokejový tím je v Pjongčangu kompletný, Graňák pochvaľoval let prezidentským špeciálom © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Etiópčan Lemma ovládol Bostonský maratón, Chára si zlepšil svoj rekord

Medzi ženami finišovala na prvej priečke Keňanka Hellen Obiriová, ktorej sa podarilo obhájiť prvenstvo z minulého roka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *