Home / SLOVENSKO / OĽaNO predložilo nový návrh na mimoriadnu schôdzu a kritizuje bývalých koaličných partnerov

OĽaNO predložilo nový návrh na mimoriadnu schôdzu a kritizuje bývalých koaličných partnerov

29.5.2023 (SITA.sk) – Hnutie OĽaNO a priatelia sa rozhodlo stiahnuť pôvodný návrh na mimoriadnu schôdzu a predložiť nový. Ako hnutie v tlačovej správe vysvetlilo, bývalí koaliční partneri hľadajú zámienky, prečo svoje totalitné správanie z májovej schôdze neopraviť.

„Znemožniť hlasovanie o prerokovaných zákonoch na májovej schôdzi parlamentu nebolo prejavom ani demokracie, ani slobody a solidarity,“ vyhlásilo hnutie. Nový návrh zahŕňa len nedorokované vládne návrhy a body hnutia OĽaNO.

Predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) oznámil, že 92. schôdza parlamentu sa neuskutoční, keďže poslanci za hnutie OĽaNO a priatelia svoj pôvodný návrh stiahli. Na 10:00 šéf parlamentu zvolal 93. schôdzu s návrhom programu, ktorý obsahuje len nedorokované vládne návrhy a body hnutia OĽaNO.

Viac k témam: Mimoriadna schôdza parlamentu, Predseda Národnej rady SR (NR SR), Rokovanie NR SR
Zdroj: SITA.sk – OĽaNO predložilo nový návrh na mimoriadnu schôdzu a kritizuje bývalých koaličných partnerov © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Najpočúvanejším slovenským rádiom je Rádio Expres nasledované verejnoprávnym Rádiom Slovensko

Celková počúvanosť rádií v parametri „počúval posledný týždeň" predstavuje 84,1 percenta čo je 3 726 000 poslucháčov vo veku 14 - 79 rokov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *