Home / SLOVENSKO / Preteky Rallye Tatry obmedzia dopravu pod Tatrami, mimo prevádzky budú aj niektoré zastávky MHD

Preteky Rallye Tatry obmedzia dopravu pod Tatrami, mimo prevádzky budú aj niektoré zastávky MHD

24.5.2023 (SITA.sk) – Motoristické preteky Slovakia Rallye Tatry obmedzia od štvrtka 25. mája do soboty 27. mája dopravu pod Tatrami. Uzavreté budú viaceré cesty v Poprade, mimo prevádzky budú niektoré zastávky mestskej hromadnej dopravy, no uzávera ovplyvní aj viacero spojov prímestskej dopravy. Informoval o tom dopravca na svojej internetovej stránke.

Obchádzková trasa

Už vo štvrtok večer 25. mája obmedzí dopravu plánovaná prehliadka trate v rámci mestského okruhu. Mimo prevádzky budú zastávka Podtatranská, Štúrova a Partizánska.

Obchádzková trasa spojov povedie cez Veľkú a popradské letisko. Uzávera ciest ovplyvní v ten večer aj dvadsiatku spojov prímestskej dopravy.

Dotkne sa autobusov smerujúcich z či do Spišského Štiavnika, Svitu, Spišskej Teplice, Vikartoviec, Liptovskej Tepličky, Tatranskej Štrby, Važca, Vyšných Hágov, Vrbova a Popradu.

Uzavretý bude mestský okruh

V piatok bude mestský okruh uzavretý už od 16:30, a to až do soboty noci 1:30. Dopravné obmedzenia ovplyvnia takmer päťdesiatku spojov v okrese Poprad.

Okrem toho budú pre testovaciu rýchlostnú skúšku v čase od 9:00 do 13:00 mimo prevádzky zastávky SAD Šuňava a Hŕbky, obchádzková trasa povedie z a do Šuňavy cez Štrbu.

Rýchlostná skúška na trase Šuňava – Liptovská Teplička – Vikartovce prinesie v sobotu dopravné, takmer celodenné obmedzenia aj v tejto časti okresu.

Vzniknúť môžu drobné meškania

V čase od 7:50 do 19:00 budú mimo prevádzky zastávky v obci Liptovská Teplička, pričom spoje budú premávať len do obce Šuňava a späť. Uzávera cestných komunikácia ovplyvní osem spojom.

Slovenská autobusová doprava Poprad zároveň prosí cestujúcich, aby v čase uzávery cestných komunikácii využívali pre nástup v Poprade zastávku Autobusová stanica, respektíve Dom kultúry.

„Vzhľadom na obchádzkovú trasu môžu na spojoch vznikať drobné meškania v rozsahu päť až desať minút,“ upozornila.

Viac k témam: Dopravné obmedzenia, Motoristické preteky, Slovakia Rallye Tatry
Zdroj: SITA.sk – Preteky Rallye Tatry obmedzia dopravu pod Tatrami, mimo prevádzky budú aj niektoré zastávky MHD © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Minister Raši a Remišová sú ako dvaja kohúti a nič si nedarujú (video)

Namiesto rozvoja a prosperity Slovenska podľa poslankyne hrozí úplné stopnutie európskych peňazí.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *