Home / SLOVENSKO / Demokrati dali Dzurindovi férovú ponuku. Nech zavolajú aj o polnoci, hovorí Naď (video)

Demokrati dali Dzurindovi férovú ponuku. Nech zavolajú aj o polnoci, hovorí Naď (video)

23.5.2023 (SITA.sk) – Strana Demokrati je pripravená na ďalšie rokovania o spolupráci s inými stranami, povedal to v utorok na tlačovej besede podpredseda Demokratov Jaroslav Naď. Zdôraznil, že Mikulášovi Dzurindovi (Modrí – Európske Slovensko) a ďalším menším stredopravým stranám dali na nedeľnom rokovaní férovú ponuku na spoluprácu.

„Ponúkli sme naše peniaze do kampane, našu stratégiu, spoločné férové rozdelenie kandidátky a debatu o lídrovi. Čo iné sme ešte mohli ponúknuť? Pravdou je, že oni sa nemali záujem baviť o žiadnych detailoch,“ tvrdí.

Zároveň podotkol, že ich ponuka je stále otvorená, no ak majú Demokrati „zostať na ocot“ a sami bojovať za záujmy Slovenska, tak to budú robiť.

„Kedykoľvek, aj o polnoci nech nám zavolajú. Ale nemôže to byť o tom, že nám Mikuláš Dzurinda týždne hovorí, že ozvem sa, a potom, keď sa ozve dva dni pred termínom, tak povie, že neskoro ste nás zavolali,“ povedal Naď.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Keďže predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) zmenil svoje stanovisko a nevyhlási voľby v najskoršom možnom termíne, ale naopak, v najneskoršom, majú strany ešte priestor na rokovania.

Viac k témam: Predčasné voľby na Slovensku 2023, Spolupráca
Zdroj: SITA.sk – Demokrati dali Dzurindovi férovú ponuku. Nech zavolajú aj o polnoci, hovorí Naď (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Kolícia ani po dvoch mesiacoch nevyvodila chyby štátnych zložiek pri atentáte na Fica, vyčíta KDH

KDH poukázalo na americké tajné služby, ktoré po útoku na Donalda Trumpa priznali svoje pochybenie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *