Home / SLOVENSKO / Demokrati dali Dzurindovi férovú ponuku. Nech zavolajú aj o polnoci, hovorí Naď (video)

Demokrati dali Dzurindovi férovú ponuku. Nech zavolajú aj o polnoci, hovorí Naď (video)

23.5.2023 (SITA.sk) – Strana Demokrati je pripravená na ďalšie rokovania o spolupráci s inými stranami, povedal to v utorok na tlačovej besede podpredseda Demokratov Jaroslav Naď. Zdôraznil, že Mikulášovi Dzurindovi (Modrí – Európske Slovensko) a ďalším menším stredopravým stranám dali na nedeľnom rokovaní férovú ponuku na spoluprácu.

„Ponúkli sme naše peniaze do kampane, našu stratégiu, spoločné férové rozdelenie kandidátky a debatu o lídrovi. Čo iné sme ešte mohli ponúknuť? Pravdou je, že oni sa nemali záujem baviť o žiadnych detailoch,“ tvrdí.

Zároveň podotkol, že ich ponuka je stále otvorená, no ak majú Demokrati „zostať na ocot“ a sami bojovať za záujmy Slovenska, tak to budú robiť.

„Kedykoľvek, aj o polnoci nech nám zavolajú. Ale nemôže to byť o tom, že nám Mikuláš Dzurinda týždne hovorí, že ozvem sa, a potom, keď sa ozve dva dni pred termínom, tak povie, že neskoro ste nás zavolali,“ povedal Naď.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Keďže predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) zmenil svoje stanovisko a nevyhlási voľby v najskoršom možnom termíne, ale naopak, v najneskoršom, majú strany ešte priestor na rokovania.

Viac k témam: Predčasné voľby na Slovensku 2023, Spolupráca
Zdroj: SITA.sk – Demokrati dali Dzurindovi férovú ponuku. Nech zavolajú aj o polnoci, hovorí Naď (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Krajskí prokurátori si prebrali prípady Špecializovaného trestného súdu

Závažné zistenia podľa neho vychádzajú z infožiadosti, ktorú podal, pretože Žilinka odmietal povedať, čo bude s agendou a prokurátormi zo zaniknutej špeciálnej prokuratúry.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *