Home / SLOVENSKO / Šéf SIS by vo svojej funkcii zostal len za určitých podmienok, tvrdí Ódor a chce sa s Aláčom čo najskôr stretnúť

Šéf SIS by vo svojej funkcii zostal len za určitých podmienok, tvrdí Ódor a chce sa s Aláčom čo najskôr stretnúť

21.5.2023 (SITA.sk) – Aj keby súčasný šéf Slovenskej informačnej služby Michal Aláč ostal vo funkcii, tak len za určitých podmienok.

Povedal to v nedeľu v diskusnej relácii O 5 minút 12 RTVS predseda vlády Ľudovít Ódor. Ak dané podmienky budú porušené, dôjde podľa neho k výmene.

„Ale zatiaľ sme sa nerozhodli,“ povedal premiér na margo možnej výmeny šéfa tajnej služby s tým, že najskôr sa chce s Aláčom stretnúť. „Zvážime pre a proti, lebo to nie je triviálna otázka,“ skonštatoval Ódor.

Doplnil, že by nebolo dobré, keby v bezpečnostných zložkách nastala pred nadchádzajúcimi parlamentnými voľbami anarchia. „Zvážime všetko pre a proti a potom sa rozhodnem, ale vnútorne mám nejaké červené čiary,“ dodal Ódor.

Viac k témam: Riaditeľ SIS
Zdroj: SITA.sk – Šéf SIS by vo svojej funkcii zostal len za určitých podmienok, tvrdí Ódor a chce sa s Aláčom čo najskôr stretnúť © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Cyklista neprežil zrážku s autom medzi Skalicou a Holíčom, polícia apeluje na používanie reflexných prvkov (foto)

Starší muž zraneniam na mieste podľahol.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *