Home / SLOVENSKO / Predsedom strany MODRÍ-ES bude Mikuláš Dzurinda, chce presadzovať politiku Európskej ľudovej strany

Predsedom strany MODRÍ-ES bude Mikuláš Dzurinda, chce presadzovať politiku Európskej ľudovej strany

14.5.2023 (SITA.sk) – Predsedom strany Modrí – Európske Slovensko (Modrí-ES) sa stal Mikuláš Dzurinda. Strana o tom informovala na tlačovej besede po ustanovujúcom kongrese v Košiciach. Prvým podpredsedom je Ľuboš Schwarzbacher a ďalšími tromi podpredsedami sú Jana Ambrošová, Michal Hort a Martin Hubinský.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Slovensko prechádza depresiou. Nálada medzi občanmi nie je dobrá, cítime rezignáciu a hnev. Je mi jasné, že túto atmosféru je potrebné zlepšiť, ale je mi jasné aj to, že sa to samé neurobí,“ vyhlásil Dzurinda s tým, že sa rozhodli vystúpiť z komfortnej zóny a prispieť k pozitívnej zmene Slovenska. Dzurinda verí, že projekt Modrí-ES je projektom na dlhé roky.

Dzurinda zdôraznil, že chcú prispieť k pozitívnej zmene na Slovensku. „Toto je naše kľúčové posolstvo,“ dodal. Strana Modrí-ES je odhodlaná zúčastniť sa na nadchádzajúcich voľbách a chcú presadzovať politiku Európskej ľudovej strany.

Viac k témam: Predčasné voľby na Slovensku 2023
Zdroj: SITA.sk – Predsedom strany MODRÍ-ES bude Mikuláš Dzurinda, chce presadzovať politiku Európskej ľudovej strany © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Vinník je iba jeden, podľa Královiča je nevhodné ukazovať prstom na médiá, opozíciu či na samotného premiéra (video)

Stopercentná bezpečnosť chránených osôb sa podľa odborníka na bezpečnosť Martina Královiča nedá dosiahnuť, dajú sa podľa neho len minimalizovať riziká.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *