Home / SLOVENSKO / Linhart rešpektuje vyjadrenie prezidentky Čaputovej, ako minister chcel dokončiť Potravinový Semafor a ostatné projekty

Linhart rešpektuje vyjadrenie prezidentky Čaputovej, ako minister chcel dokončiť Potravinový Semafor a ostatné projekty

8.5.2023 (SITA.sk) – Nezaradený poslanec Národnej rady SR Patrick Linhart rešpektuje vyjadrenie prezidentky Zuzany Čaputovej, že už údajne má vybrané mená nových ministrov a taktiež akceptuje jej rozhodnutie vymenovať za premiéra úradníckej vlády Ľudovíta Ódora.

Keď som sa ponúkol za ministra pôdohospodárstva, chcel som dokončiť Potravinový Semafor a ostatné projekty, ponúkol som aj svoj poslanecký mandát, ale nestihlo dôjsť ani k môjmu stretnutiu s pani prezidentkou, čomu vzhľadom na rýchly spád udalostí rozumiem a plne rešpektujem,“ informoval poslanec v tlačovej správe.

Dodal, že od nového šéfa rezortu pôdohospodárstva bude považovať jasné stanovisko k rozpracovaným projektom. Linhart zároveň tvrdí, že jeho podpora, ako aj podpora od ostatných kolegov z Národnej rady SR záleží od mien nových ministrov a od komunikácie pani prezidentky s parlamentom pred vyslovením dôvery novej úradníckej vláde.

Viac k témam: Minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, Poslanec, Úradnícka vláda
Zdroj: SITA.sk – Linhart rešpektuje vyjadrenie prezidentky Čaputovej, ako minister chcel dokončiť Potravinový Semafor a ostatné projekty © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Krúpova novela zákona o protifašistickom odboji je podľa Slovenského protifašistického hnutia cestou do slepej uličky

Podľa slov svojho predsedu vzniklo SPH práve ako reakcia a odmietnutie politicky a ideologicky chybných krokov súčasného vedenia SZPB.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *