Home / SLOVENSKO / Z vraždy muža, ktorého telo našli v lese pri Malom Dunaji, obvinili policajti 31-ročného Jozefa z okresu Senec

Z vraždy muža, ktorého telo našli v lese pri Malom Dunaji, obvinili policajti 31-ročného Jozefa z okresu Senec

29.4.2023 (SITA.sk) – Polícia obvinila 31-ročného Jozefa P. z okresu Senec z vraždy muža, ktorého telo sa našlo pred časom v katastri Bernolákova.

Telo objavil náhodný okoloidúci v lese v blízkosti Malého Dunaja. Ohliadajúci lekár sa na mieste nevedel vyjadriť k presnej príčine smrti, keďže sa na ňom nenachádzali žiadne viditeľné zranenia. Nariadená bola súdna pitva.

Obeť zahrabal na druhý deň

Podľa doterajších dôkazov mal obvinený 17. februára po predchádzajúcom verbálnom konflikte fyzicky napadnúť 41-ročného muža do oblasti tváre. V dôsledku toho muž spadol na zem a stratil vedomie.

„Obvinený s ním začal triasť, až kým poškodený nenabral vedomie a po krátkej chvíli obaja muži odišli na prechádzku k povodiu Malého Dunaja. Tu poškodený stratil vedomie a spadol do rieky, pričom obvinený ho položil do jamy, vyzliekol a z miesta odišiel,“ informoval hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff.

Nasledujúci deň sa páchateľ na miesto vrátil a muža, ktorý už nejavil známky života, premiestnil do inej jamy v lese. Tam telo zahrabal.

Hrozí mu tri až osem rokov

Pitva preukázala, že smrť nastala v dôsledku vnútrolebečných poranení spôsobených úrazom hlavy. Koncom tohto týždňa policajti kriminálnej polície zadržali Jozefa P. a umiestnili ho do cely policajného zaistenia.

Vyšetrovateľ spracoval aj podnet k väzobnému stíhaniu. V prípade preukázania viny pred súdom hrozí obvinenému mužovi tri až osem rokov väzenia.

Viac k témam: Krimi, Vražda
Zdroj: SITA.sk – Z vraždy muža, ktorého telo našli v lese pri Malom Dunaji, obvinili policajti 31-ročného Jozefa z okresu Senec © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Cyklista neprežil zrážku s autom medzi Skalicou a Holíčom, polícia apeluje na používanie reflexných prvkov (foto)

Starší muž zraneniam na mieste podľahol.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *