Home / SLOVENSKO / Opitý vodič Audi A6 vpálil rovno do stromu, 19-ročná spolujazdkyňa v nemocnici zomrela (foto)

Opitý vodič Audi A6 vpálil rovno do stromu, 19-ročná spolujazdkyňa v nemocnici zomrela (foto)

24.4.2023 (SITA.sk) – Policajti vyšetrujú rannú dopravnú nehodu neďaleko Vrbového v okrese Piešťany, pri ktorej sa vážne zranila len 19-ročná spolujazdkyňa. Vodič Audi A6 podľa polície krátko pred 6:00 išiel z Vrbového smerom na obec Krajné. Pri prejazde ľavotočivej zákruty zišiel z doposiaľ nezistených príčin vpravo mimo cesty a narazil do stromu. Pri nehode utrpel zranenia nielen samotný vodič, ale aj jeho mladá spolujazdkyňa.

Záchranári ju v kritickom stave urýchlene transportovali do piešťanskej nemocnice. Trnavská policajná hovorkyňa Zlatica Antalová popoludní informovala, že mladá spolujazdkyňa po niekoľkých hodinách v nemocnici na následky zranení zomrela.

„Policajti vodiča podrobili dychovej skúške, pri ktorej nafúkal 0,71 promile. Na mieste mu zadržali vodičský preukaz a ďalšiu jazdu mu zakázali. Presné príčiny a okolnosti nehody sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania,“ informovala trnavská polícia na sociálnej sieti.

Polícia v súvislosti s nehodou upozorňuje najmä mladých a menej skúsených vodičov, aby nepreceňovali svoje schopnosti a, samozrejme, aby v žiadnom prípade nesadali za volant pod vplyvom alkoholu alebo drog.

Viac k témam: Alkohol za volantom, Tragická dopravná nehoda
Zdroj: SITA.sk – Opitý vodič Audi A6 vpálil rovno do stromu, 19-ročná spolujazdkyňa v nemocnici zomrela (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Kolícia ani po dvoch mesiacoch nevyvodila chyby štátnych zložiek pri atentáte na Fica, vyčíta KDH

KDH poukázalo na americké tajné služby, ktoré po útoku na Donalda Trumpa priznali svoje pochybenie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *