Home / SLOVENSKO / Predseda liberálov Sulík si nevie predstaviť, že by krajinu viedol Pellegrini

Predseda liberálov Sulík si nevie predstaviť, že by krajinu viedol Pellegrini

22.4.2023 (SITA.sk) – Predseda strany Sloboda a Solidarita (SaS) Richard Sulík si nevie predstaviť, že by Peter Pellegrini (Hlas-sociálna demokracia) viedol krajinu. Uviedol to v sobotu počas tlačovej besedy v závere kongresu strany v Jasnej v Demänovskej doline.

Pôvodne sa počas kongresu malo hovoriť práve aj o spolupráci so stranou Hlas-SD, napokon však tento bod z programu vypustili.

Našli sa členovia, ktorí si mysleli, že by sa o tom rokovať nemalo. Preto sa o tom hlasovalo, bod bol vyradený. Zo 177 členov strany oprávnených hlasovať, hlasovalo 176 členov za vyradenie tohto bodu,“ vysvetlil predseda SaS. Jasnejší signál toho, že strana to teraz nechce riešiť, podľa jeho slov nemôže byť.

Viac k témam: Kongres strany Sloboda a Solidarita (SaS), Predčasné voľby na Slovensku 2023
Zdroj: SITA.sk – Predseda liberálov Sulík si nevie predstaviť, že by krajinu viedol Pellegrini © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Europoslanci prijali únijné pravidlá na boj proti praniu špinavých peňazí. Novozriadený orgán dohliadne aj na financovanie terorizmu

Zákony tiež dávajú finančným spravodajským jednotkám viac právomocí na analýzu a odhaľovanie prípadov prania špinavých peňazí a financovania terorizmu ako aj na pozastavenie podozrivých transakcií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *