Home / SLOVENSKO / Podľa Budaja bude náročné pred ľudmi obhájiť, že usilovať sa o slušnú vládu má zmysel

Podľa Budaja bude náročné pred ľudmi obhájiť, že usilovať sa o slušnú vládu má zmysel

22.4.2023 (SITA.sk) – Pre novú stranu Demokrati bude náročné obhájiť, že má zmysel usilovať sa o slušnú vládu. Uviedol to dočasne poverený minister životného prostredia Ján Budaj v diskusnej relácii Rozhlasu a televízie Slovenska Sobotné dialógy.

Dodal, že je Slovensko infikované propagandou. Budaj v rámci spojenectva s Kresťanskodemokratickým hnutím (KDH) stojí za mladým premiérom, a verí, že sa Demokrati spoja. Predseda strany Hlas-SD Peter Pellegrini je zvedavý, aké bude Budajove odtrhnutie sa od Matoviča, ktorý sa vyjadril, že celá strana Demokrati bol jeho výmysel.

Pellegrini informoval, že sa plánujú spojiť so stranou Dobrá voľba. V krátkom období s predsedom Tomášom Druckerom oznámia spojenie týchto strán a zánik Dobrej voľby a posilnenie strany Hlas o šikovných ľudí. Šéf envirorezortu by bol rád, ak by strana Hlas-SD dovŕšila odtrhnutie od strany Smer-SD a nezahrala len falošnú hru.

Viac k témam: Minister životného prostredia, politická diskusia, Predčasné voľby na Slovensku 2023
Zdroj: SITA.sk – Podľa Budaja bude náročné pred ľudmi obhájiť, že usilovať sa o slušnú vládu má zmysel © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Post predsedu parlamentu patrí Hlasu, Tomáš apeluje na dodržiavanie koaličnej dohody (video)

Voľba predsedu parlamentu závisí od výsledku eurovolieb.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *