Home / SLOVENSKO / Mladá žena napadla nožom 50-ročného muža, pri dokázaní viny jej hrozí až desať rokov väzenia

Mladá žena napadla nožom 50-ročného muža, pri dokázaní viny jej hrozí až desať rokov väzenia

20.4.2023 (SITA.sk) – Vyšetrovateľka odboru kriminálnej polície OR PZ v Košiciach obvinila zo zločinu ublíženia na zdraví 25-ročnú ženu, ktorá nožom napadla 50-ročného muža.

Ubytovacie zariadenie

Ako na sociálnej sieti informovala košická krajská polícia, v pondelok na pravé poludnie smerovali všetky záchranné zložky do košickej mestskej časti Barca. Podľa prijatých informácií malo v jednom z ubytovacích zariadení dôjsť k útoku ostrým predmetom na jednu z osôb.

Polícia po príchode na miesto zistila, že v jednej z izieb zariadenia sa nachádza 50-ročný muž, ktorého mala počas toho, ako otváral dvere na svojej izbe, zozadu dvakrát bodnúť nožom 25-ročná žena.

Obmedzenie na osobnej slobode

Muž utrpel zranenia, ktoré si vyžiadajú dobu liečenia a práceneschopnosti viac ako šesť týždňov. Ženu policajti obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na príslušné policajné oddelenie, odkiaľ putovala do cely policajného zaistenia.

Vyšetrovateľka spracovala podnet na podanie návrhu na vzatie obvinenej ženy do vyšetrovacej väzby. V prípade dokázania viny si žena môže za mrežami väznice posedieť štyri až 10 rokov.

Viac k témam: Napadnutie, Nôž
Zdroj: SITA.sk – Mladá žena napadla nožom 50-ročného muža, pri dokázaní viny jej hrozí až desať rokov väzenia © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Koniec anonymity darcov a nové označenie. Mimovládkam chýba transparentnosť, pripravovaný zákon SNS to má napraviť

O novele zákona o neziskových organizáciách poskytujúcich všeobecne prospešné služby sa bude rokovať už na aprílovej schôdzi.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *