Home / SLOVENSKO / Náraz do stromu neprežil vodič Mercedesu, záchranári mu už nedokázali pomôcť

Náraz do stromu neprežil vodič Mercedesu, záchranári mu už nedokázali pomôcť

11.4.2023 (SITA.sk) – Náraz do stromu neprežil v pondelok večer okolo 22:00 medzi obcami Očkov a Krakovany v okrese Piešťany 41-ročný vodič vozidla Mercedes Benz. Podľa polície auto zo zatiaľ nezistených príčin zišlo auto vpravo mimo cesty.

„Pri nehode vodič utrpel zranenia, ktorým aj napriek obrovskej snahe privolaných záchranárov, žiaľ, na mieste podľahol,“ informovala trnavská polícia. Dopravní policajti presné príčiny a okolnosti tragickej nehody naďalej vyšetrujú. To, či mohol byť muž pod vplyvom alkoholu, bude predmetom znaleckého skúmania.

Polícia apeluje na vodičov, aby v prípade, ak pociťujú čo i len malú únavu alebo nevoľnosť, radšej vozidlo bezpečne zastavili a na chvíľu si oddýchli. V jazde majú pokračovať len v tom prípade, ak sú si istí, že šoférovanie bez problémov zvládnu.

Viac k témam: Tragická dopravná nehoda
Zdroj: SITA.sk – Náraz do stromu neprežil vodič Mercedesu, záchranári mu už nedokázali pomôcť © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Gymnazisti z Nového Mesta nad Váhom sa namiesto vyučovania h3kovali

Študenti Gymnázia M. R. Štefánika sa včera neučili. Do školy zavítali známi influenceri v rámci preventívneho projektu H3KNISA a na viacerých workshopoch v malých skupinkách debatovali na rôzne témy, o ktoré sa zaujímajú.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *