Home / šport / Tenis / Slovenky začali so spoločnou prípravou na Fed Cup, Rusky už sú v Bratislave

Slovenky začali so spoločnou prípravou na Fed Cup, Rusky už sú v Bratislave

BRATISLAVA 5. februára (WebNoviny.sk) – Slovenské tenisové reprezentantky začali v pondelok pod vedením kapitána Mateja Liptáka a trénerky Janette Husárovej so spoločnou prípravou na víkendové bratislavské stretnutie s Ruskami v 1. kole II. svetovej skupiny Pohára federácie 2018 družstiev žien. Na tréningoch sú prítomní aj osobní tréneri hráčok, čo je novinka oproti doterajšej praxi.

Odporúčame:
Naše šance sa zvýšili, ale treba si dať pozor, varuje Rybáriková pred súbojom proti Ruskám

Dopoludňajší blok na tvrdom povrchu DecoColor na „centri“ v NTC otvorila debutantka Viktória Kužmová, sparing jej robila Kristína Kučová (nefiguruje v oficiálnej predbežnej nominácii z minulej stredy). Na kurt sa neskôr dostali aj ďalšie členky kádra SR Jana Čepelová a Karolína Schmiedlová, domácej jednotke Magdaléne Rybárikovej sparingoval Tomáš Líška, referuje spravodajstvo Slovenského tenisového zväzu (STZ).

V pondelok prileteli ruské hráčky a mali naplánovaný podvečerný zoznamovací tréning v dejisku. Šéfka „zbornej“ Anastasia Myskinová disponuje kvartetom Natalia Vichľancevová, Anna Kalinská, Anastasia Potapovová a Veronika Kudermetovová.

Viac k témam: NTC Národné tenisové centrum, Pohár federácie – Fed Cup, Rusko, Slovensko, tenis
Zdroj: Webnoviny.sk – Slovenky začali so spoločnou prípravou na Fed Cup, Rusky už sú v Bratislave © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na vrchole tenisových rebríčkov nie je nič nové, jednotkami zostali Djokovič a Swiateková

Slovenskou mužskou singlovou jednotkou je naďalej Lukáš Klein, ktorý sa posunul zo 128. na 116. pozíciu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *