Home / SLOVENSKO / Sneh komplikuje dopravu v Košiciach aj v celom kraji, pri Čerhove je odstavených 30 kamiónov a MHD niekde nezastavuje

Sneh komplikuje dopravu v Košiciach aj v celom kraji, pri Čerhove je odstavených 30 kamiónov a MHD niekde nezastavuje

6.4.2023 (SITA.sk) – Sneh od rána komplikuje dopravu v Košickom kraji, niektoré úseky ciest sú neprejazdné. Ako na sociálnej sieti informovala košická krajská polícia, na Štóskom kopci nad obcou Smolník v okrese Spišská Nová Ves je skrížený autobus a cesta je prejazdná iba v jednom smere.

Na ostatných úsekoch v okrese je kašovitá vrstva snehu, všetka technika je v teréne. Na úseku Veľaty – Čerhov v okrese Trebišov je situácia veľmi komplikovaná. Nachádza sa tam asi 30 kamiónov a úsek je nateraz neprejazdný. Polícia a cestári sú už na mieste. Jahodná v okrese Košice je úplne uzatvorená. Ostatné úseky sú síce prejazdné, avšak na cestách sa nachádza kašovitá vrstva snehu.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Sneh od rána komplikuje dopravu aj v Košiciach. Dopravný podnik mesta Košice oznámil na sociálnej sieti, že z dôvodu poveternostných podmienok aktuálne nebude obsluhovať zastávky Heringeš, Zelená stráň – obchodné centrá, Zelená stráň, Janigova, Zoologická záhrada, Kavečany – miestny úrad a Kavečany – cintorín. DPMK predpokladá trvanie obmedzení do 13:00.

Viac k témam: Cestári, MHD Košice, Sneženie
Zdroj: SITA.sk – Sneh komplikuje dopravu v Košiciach aj v celom kraji, pri Čerhove je odstavených 30 kamiónov a MHD niekde nezastavuje © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Europoslanci prijali únijné pravidlá na boj proti praniu špinavých peňazí. Novozriadený orgán dohliadne aj na financovanie terorizmu

Zákony tiež dávajú finančným spravodajským jednotkám viac právomocí na analýzu a odhaľovanie prípadov prania špinavých peňazí a financovania terorizmu ako aj na pozastavenie podozrivých transakcií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *