Home / SLOVENSKO / Polícia pátra po vodičovi. Neposkytol pomoc cyklistke, ktorú zachytil (foto)

Polícia pátra po vodičovi. Neposkytol pomoc cyklistke, ktorú zachytil (foto)

2.4.2023 (SITA.sk) – Polícia pátra po vodičovi, ktorý neposkytol pomoc cyklistke, ktorú zachytil a ušiel z miesta nehody. Zranenú ženu našli na okraji cesty pri osade Chrast, pri obci Bajč v okrese Komárno. Našli ju 1. apríla v ranných hodinách.

Policajti pátrajú po vodičovi a vozidle, ktoré sa pohybovali medzi obcami Pribeta a Bajč, a to pravdepodobne v neskorých večerných či nočných hodinách.

Na mieste nehody sa našlo spätné zrkadlo z auta, patrí pravdepodobne vozidlu Citroën, alebo Peugeot Boxer bielej farby. Zranená 36-ročná žena pri nehode utrpela vážne zrnenia a po operácii je v umelom spánku. V tlačovej správe o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková.

„Informácie nám môžete poskytnúť na telefónnom čísle 158, prípadne priamo na najbližšom oddelení polície, alebo do súkromnej správy na FB stránke Polícia SR – Nitriansky kraj. Polícia koná vo veci trestného činu ublíženia na zdraví a po vodičovi a vozidle intenzívne pátra,“ uviedla polícia v tlačovej správe.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Polícia pátra
Zdroj: SITA.sk – Polícia pátra po vodičovi. Neposkytol pomoc cyklistke, ktorú zachytil (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na rýchlostnej ceste R7 horí auto. Na mieste zasahujú hasiči a záchranári (video)

Obmedzený je pravý jazdný pruh, vodičov žiadajú pri prejazde týmto úsekom o zvýšenú opatrnosť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *