Home / SVET / Nehovoríme jedným jazykom, no uznávame rovnaké hodnoty, prihovoril sa Slovákom prezident Zelenskyj (video)

Nehovoríme jedným jazykom, no uznávame rovnaké hodnoty, prihovoril sa Slovákom prezident Zelenskyj (video)

31.3.2023 (SITA.sk) – Nehovoríme jedným jazykom, no uznávame rovnaké hodnoty, tak znie video-odkaz ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského, ktorý adresoval Slovensku a jeho obyvateľom.

Viac o téme: Vojna na Ukrajine

Video v piatok zverejnil na sociálnej sieti poverený predseda vlády Eduard Heger (Demokrati), ktorý je návšteve Ukrajiny spolu s ministrom obrany Jaroslavom Naďom (Demokrati).

Zelenskyj na videu hovorí, že je rád, že sa stretol s Hegerom a poďakoval sa Slovensku za podporu počas ťažkého, krvavého a tragického roka od začiatku vojny. Poďakoval sa tiež ľuďom na Slovensku za ich postoj k Ukrajincom.

„Ešte stále nehovorím vaším jazykom, ale myslím, že moje slová sú veľmi zrozumiteľné, pretože máme rovnaké hodnoty. Ďakujem, že nás podporujete, aby sme tieto hodnoty zachránili a aby sme boli proti zlu z ruskej strany,“ povedal Zelenskyj.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Minister obrany SR, Premiér Slovenskej republiky, rusko-ukrajinský konflikt, Ukrajinský prezident
Zdroj: SITA.sk – Nehovoríme jedným jazykom, no uznávame rovnaké hodnoty, prihovoril sa Slovákom prezident Zelenskyj (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Konzultant by musel denne na Rašiho ministerstve odpracovať 33 hodín, podľa Remišovej to počítali „smeráckou konštantou“

Remišová konštatuje, že takéto počty hodín môžu reálne traja ľudia odpracovať iba ak na inej planéte a v inom časopriestore.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *