Home / SLOVENSKO / Účastník útoku na Daniela Tupého nepôsobí na policajnej akadémii, pracoval však aj v štátnej inštitúcii

Účastník útoku na Daniela Tupého nepôsobí na policajnej akadémii, pracoval však aj v štátnej inštitúcii

28.3.2023 (SITA.sk) – Účastník útoku na študenta Daniela Tupého, ktorý momentálne vo veci vystupuje ako svedok, nepôsobí na Akadémii Policajného zboru v Bratislave. Ako vysoká škola uvádza v stanovisku, na akadémii pôsobí menovec tejto osoby.

„Ide o zhodu mien a v žiadnom prípade náš zamestnanec s iniciálkami V.M. nebol aktérom tohto prípadu,“ zdôrazňuje policajná akadémia.

Podľa medializovaných informácií svedok, ktorý priznal, že sa zúčastnil na útoku na Daniela Tupého, pôsobil v minulosti na Finančnej správe SR a momentálne pôsobí v európskej agentúre na ochranu schengenskej hranice Frontex. Konkrétne má ísť o Vladimíra M., ktorý sa priznal, že zavraždeného udrel.

Okresný súd Bratislava V vzal v nedeľu 26. marca do väzby advokáta Adama P., ktorý je obvinený z vraždy Daniela Tupého. Dôvodom je obava z možného úteku a ovplyvňovania svedkov. Obvinený proti rozhodnutiu podal sťažnosť, o ktorej rozhodne Krajský súd v Bratislave.

Viac k témam: Vražda Daniela Tupého
Zdroj: SITA.sk – Účastník útoku na Daniela Tupého nepôsobí na policajnej akadémii, pracoval však aj v štátnej inštitúcii © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Prestaňte šíriť strach, vyzval Korčok. Pellegrini sa odmieta dištancovať od vyjadrení Šutaja Eštoka o zatiahnutí Slovenska do vojny

Pellegrini sám na svojom facebookovom profile vyhlásil, že on chce byť prezidentom mieru a nie vojny.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *