Home / SLOVENSKO / Heger podľa Pellegriniho nemá kontrolu nad tým, čo sa deje v parlamente. Každý si vraj robí, čo chce (video)

Heger podľa Pellegriniho nemá kontrolu nad tým, čo sa deje v parlamente. Každý si vraj robí, čo chce (video)

23.3.2023 (SITA.sk) – Predseda strany Hlas – sociálna demokracia (Hlas-SD) a poslanec Národnej rady (NR) SR Peter Pellegrini si myslí, že koalícia už nefunguje. Prekvapuje ho, že poverený predseda vlády Eduard Heger (Demokrati) hovorí o stretnutiach koaličnej rady, keďže koaličná zmluva už vypršala a už ani nemá s kým fungovať.

V parlamente si podľa neho niekoľko mesiacov pred voľbami každý robí čo chce, a premiér absolútne nemá kontrolu nad tým, čo sa tam deje. Pellegrini to povedal na štvrtkovej tlačovej besede.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

NR SR momentálne funguje podľa predsedu Hlasu-SD spôsobom, ktorý je nebezpečný pre Slovensko a jeho chod a budúcnosť, a je bez akejkoľvek kontroly.

„Častokrát sú emócie viac ako argumenty, a preto poprechádza ešte do konca septembra podľa mňa kadečo,“ vraví Pellegrini. Myslí si, že prezidentka SR Zuzana Čaputová by mala pritvrdiť pri vracaní zákonov a vracať ich intenzívnejšie a častejšie. Myslí si, že by tak mohla ukázať, že je jediná, ktorá môže zastaviť parlamentnú legislatívnu smršť.

Viac k témam: Podpredseda strany Hlas-SD, Predčasné voľby na Slovensku 2023, Predseda vlády, Prezidentka SR
Zdroj: SITA.sk – Heger podľa Pellegriniho nemá kontrolu nad tým, čo sa deje v parlamente. Každý si vraj robí, čo chce (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Europoslanci prijali únijné pravidlá na boj proti praniu špinavých peňazí. Novozriadený orgán dohliadne aj na financovanie terorizmu

Zákony tiež dávajú finančným spravodajským jednotkám viac právomocí na analýzu a odhaľovanie prípadov prania špinavých peňazí a financovania terorizmu ako aj na pozastavenie podozrivých transakcií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *