Home / SLOVENSKO / Tento inovatívny spôsob investovania do nehnuteľností priniesol investorom ročný výnos až 15,21 %

Tento inovatívny spôsob investovania do nehnuteľností priniesol investorom ročný výnos až 15,21 %

16.3.2023 (SITA.sk) – Uvedomelé investovanie od BizPartner Group predstavuje investovanie do nehnuteľností s atraktívnym výnosom pri zachovaní veľmi bezpečnej formy odolnej voči stagnácii či poklesu realitného trhu.

Skupina BizPartner Group, ktorá na trhu pôsobí už takmer 15 rokov, na Slovensku úspešne prevádzkuje a rozvíja zaujímavú službu v oblasti realít – VoVlastnom.sk, založenej na rent-to-own modely. Zároveň ponúka bezpečnú a veľmi výnosnú možnosť investovania.

Prostredníctvom uvedomeleinvestovanie.sk môžete aj vy participovať na výnosoch tejto služby, ktorá v základnom modely „prenájom nehnuteľností s možnosťou neskoršieho odkúpenia“ pomáha klientom získavať nehnuteľnosti do svojho vlastníctva. Na druhej strane umožňuje klientom, ktorí predávajú svoju nehnuteľnosť, získať peniaze v prípade potreby skôr, zároveň im poskytne čas na komfortný predaj.

Uvedomeleinvestovanie.sk je tu pre tých, ktorí chcú dosiahnuť nadštandardný výnos pri zachovaní maximálneho zabezpečenia investície. Tu je niekoľko faktov prečo:

Namiesto vsádzania na jednotlivé nehnuteľnosti samostatne, jednoducho investujete do celého portfólia nehnuteľností službysk.
Získate atraktívny výnos, ktorý bol v roku 2021 na úrovni 11,62 %, za rok 2022 až 15,21 % a v tomto roku podľa výsledkov prvých mesiacov opäť prekročí dvojcifernú hranicu.
Veľmi dôležitú úlohu hrá zabezpečenie investície. BizPartner Group ku každej investícii zriaďuje exkluzívne záložné právo k nehnuteľnosti v prevyšujúcej hodnote, čím investorov chráni aj voči prípadnému poklesu trhu.
Výnos je vyplácaný každý mesiac priamo na účet investora.
Doba investície je štandardne 2 roky, ale v prípade potreby vám na požiadanie vedia vrátiť investíciu aj predčasne.
Priemerná výška investície je na úrovni 80 000 Eur, no investovať môžete už od 5 000 Eur.
Investícia je bez vstupných a výstupných poplatkov.

Všetky tieto parametre spolu robia uvedomeleinvestovanie.sk veľmi atraktívnou možnosťou, ako výnosne a bezpečne uložiť svoje peniaze. BizPartner Group službu VoVlastnom.sk prevádzkuje a rozvíja už viac ako 10 rokov. Za ten čas zrealizovala stovky úspešných obchodov a záujem po tejto službe stabilne rastie. Vďaka tomu určite stojí za to uvažovať nad touto príležitosťou, ako výnosne a bezpečne zhodnotiť svoje peniaze.

Informačný servis

Viac k témam: Investovanie, investovanie do nehnuteľností, Nehnuteľnosti, PR, VoVlastnom
Zdroj: SITA.sk – Tento inovatívny spôsob investovania do nehnuteľností priniesol investorom ročný výnos až 15,21 % © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Kolícia ani po dvoch mesiacoch nevyvodila chyby štátnych zložiek pri atentáte na Fica, vyčíta KDH

KDH poukázalo na americké tajné služby, ktoré po útoku na Donalda Trumpa priznali svoje pochybenie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *