Home / SLOVENSKO / Pôjdu Demokrati do vlády s mafiou? Pýta sa Matovič. OĽaNO chce byť partnerom Hegerovej strany, no nevie na čom je

Pôjdu Demokrati do vlády s mafiou? Pýta sa Matovič. OĽaNO chce byť partnerom Hegerovej strany, no nevie na čom je

15.3.2023 (SITA.sk) – Ľudia si podľa predsedu hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) Igora Matoviča zaslúžia jednoznačnú odpoveď, či strana Demokrati pôjde po voľbách do vlády s mafiou. Ako ďalej uviedol na tlačovej besede, strany Smer-SD a Hlas-SD sú podľa neho úplne rovnaká mafia.

„Ak niekto povie, že pripúšťa spoluprácu s mafiou po voľbách, sú na druhom brehu a sú naši politickí nepriatelia. Ak povedia, že vylučujú mafiu, v žiadnom prípade s mafiou nepôjdu, tak ako povedali pred týždňom, považujeme ich za našich politických partnerov, s ktorými chceme mafiu na druhom brehu poraziť,“ uviedol Matovič.

Poukázal tiež na nejednotné stanoviská jednotlivých členov strany Demokrati k povolebnej spolupráci so stranou Hlas-SD.

„Sú tu dva diametrálne odlišné postoje. Jeden postoj Eduarda Hegera a Jara Naďa hovorí s mafiou nie a postoj ministra Káčera, Karola Hirmana a Miroslava Kollára hovorí, že s mafiou áno. (..) Chceme počuť pravdu, nič len pravdu, chceme byť partnermi strany Demokrati a chceme vedieť, na ktorom brehu jednoznačne stoja,“ dodal Matovič.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Predčasné voľby na Slovensku 2023
Zdroj: SITA.sk – Pôjdu Demokrati do vlády s mafiou? Pýta sa Matovič. OĽaNO chce byť partnerom Hegerovej strany, no nevie na čom je © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Post predsedu parlamentu patrí Hlasu, Tomáš apeluje na dodržiavanie koaličnej dohody (video)

Voľba predsedu parlamentu závisí od výsledku eurovolieb.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *