Home / SLOVENSKO / V prípade vyhrážok voči moderátorke Jančkárovej má polícia podozrivú osobu, podľa Hamrana je poškodenou aj Čaputová

V prípade vyhrážok voči moderátorke Jančkárovej má polícia podozrivú osobu, podľa Hamrana je poškodenou aj Čaputová

28.2.2023 (SITA.sk) – V prípade vyhrážok voči moderátorke verejnoprávneho média Marte Jančkárovej má polícia podozrivú osobu. Policajný prezident Štefan Hamran to uviedol na zasadnutí Výboru Národnej rady SR pre kultúru a médiá.

Vyjadril sa, že už čoskoro budú vykonávať konkrétne procesné úkony voči konkrétnej osobe. Okrem Jančkárovej je podľa Hamrana poškodenou aj prezidentka Zuzana Čaputová. Polícia vedie trestné stíhanie v prípade nebezpečného vyhrážania.

Hamrana mrzí, že takáto záležitosť je riešená len niekoľko dní po výročí vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Podotkol, že spoločnosť sa očividne nevie poučiť a poniektoré politicky exponované osoby podľa policajného šéfa vnášajú do spoločnosti extrémne napätie. Útoky na novinárov vníma podľa neho polícia veľmi citlivo ako útoky na demokraciu a právny štát.

Viac k témam: Podozrivý, Prezident Policajného zboru SR, Vyhrážky, Vyšetrovanie
Zdroj: SITA.sk – V prípade vyhrážok voči moderátorke Jančkárovej má polícia podozrivú osobu, podľa Hamrana je poškodenou aj Čaputová © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Prestaňte šíriť strach, vyzval Korčok. Pellegrini sa odmieta dištancovať od vyjadrení Šutaja Eštoka o zatiahnutí Slovenska do vojny

Pellegrini sám na svojom facebookovom profile vyhlásil, že on chce byť prezidentom mieru a nie vojny.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *