Home / šport / Tenis / Djokovič zamieril do Prahy na vyšetrenie problémového lakťa, vylúčená nie je ani operácia

Djokovič zamieril do Prahy na vyšetrenie problémového lakťa, vylúčená nie je ani operácia

BELEHRAD 2. februára (WebNoviny.sk) – Srbský tenista Novak Djokovič zamieril tento týždeň do Prahy, aby si u profesora Pavla Kolářa dal vyšetriť dlhodobo problémový lakeť dominantnej pravej ruky.

Vylúčiť sa nedá ani operácia, hlási Danas z rodnej krajiny 30-ročného Belehradčana, informáciu zdieľal napríklad web Tennis-Arena.cz.

Odporúčame:
Federer nevylúčil štart v Dubaji ani antukovú sezónu, motiváciou post svetovej jednotky

Niekdajší líder svetového rebríčka ATP vo dvojhre Djokovič absentoval v súťažnom dianí od júlového Wimbledonu až do januárových melbournských Australian Open, ale po osemfinálovej prehre 6:7 (4), 5:7, 6:7 (3) s Čchung Hje-on z Kórejskej republiky sa posťažoval na pretrvávajúci diskomfort.

Viac k témam: Novak Djokovič, Praha, tenis
Zdroj: Webnoviny.sk – Djokovič zamieril do Prahy na vyšetrenie problémového lakťa, vylúčená nie je ani operácia © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ak Nadal stihne odohrať aspoň dva turnaje, na Roland Gorros bude patriť medzi päť najväčších favoritov na celkový triumf

Dvadsaťdvanásobný grandslamový šampión len nedávno vyhlásil, že práve v úvode apríla by rád odštartoval svoju prípravu pred blížiacim sa druhým grandslamovým turnajom sezóny Roland Garros v Paríži.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *