Home / SLOVENSKO / Chodec na R1 neprežil zrážku s autom, polícia zisťuje jeho totožnosť (foto)

Chodec na R1 neprežil zrážku s autom, polícia zisťuje jeho totožnosť (foto)

19.2.2023 (SITA.sk) – Polícia zisťuje totožnosť muža, ktorého v nedeľu krátko po 17:00 na rýchlostnej ceste R1 pri obci Vlčkovce v okrese Trnava zrazilo auto.

Muž prechádzal cez cestu v blízkosti čerpacej stanice. Vodič auta, ktoré išlo smerom na Trnavu, podľa doterajších informácií polície už nedokázal na chodca na ceste zareagovať a došlo k zrážke. Chodec na následky zranení zomrel.

Policajti preverili všetky dostupné informácie, totožnosť obete zatiaľ nezistili. „Muž bol vo veku 30 až 40 rokov, štíhlej postavy. Mal čierne, približne 5 cm dlhé vlasy. Na sebe mal oblečené tričko s nápisom NEW YORK CITY, BROOKLYN, tmavú mikinu GUCCI a čierne topánky s bielou podrážkou. Na rukách má výrazné tetovania,“ informuje polícia na sociálnej sieti.

Zároveň žiada tých, ktorí muža poznali, aby kontaktovali políciu na bezplatnom čísle 158.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Zrážka auta s chodcom
Zdroj: SITA.sk – Chodec na R1 neprežil zrážku s autom, polícia zisťuje jeho totožnosť (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Europoslanci prijali únijné pravidlá na boj proti praniu špinavých peňazí. Novozriadený orgán dohliadne aj na financovanie terorizmu

Zákony tiež dávajú finančným spravodajským jednotkám viac právomocí na analýzu a odhaľovanie prípadov prania špinavých peňazí a financovania terorizmu ako aj na pozastavenie podozrivých transakcií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *