Home / SLOVENSKO / Smer sa pred zahraničnými diplomatmi posťažoval na stav demokracie na Slovensku a likvidáciu politickej opozície

Smer sa pred zahraničnými diplomatmi posťažoval na stav demokracie na Slovensku a likvidáciu politickej opozície

1.2.2023 (Webnoviny.sk) – Na pozvanie podpredsedu NR SR Juraja Blanára (Smer-SD) a za účasti Róberta Fica (Smer-SD) a Mariána Kéryho (Smer-SD) sa v stredu uskutočnilo pracovné stretnutie s veľvyslancami členských štátov Európskej únie, Spojených štátov amerických a Veľkej Británie. Informoval o tom tlačový odbor strany Smer-SD.

„Takmer tridsiatku diplomatov sme informovali o aktuálnej situácii na Slovensku, kde je spochybňovaný základný pilier demokracie, a tou je úloha opozície v demokratickom systéme,“ povedal Blanár.

Podľa Fica je potrebné, aby sa aj na tejto platforme informovali partneri v zahraničí, ako je ohýbaná demokracia a právny štát na Slovensku.

Delegácia Smer-SD diplomatom odovzdala písomnú informáciu, ktorá obsahuje dôkazy a relevantné podklady, ktoré potvrdzujú, že na Slovensku dochádza k hrubému zneužívaniu trestného práva na likvidáciu slovenskej opozície.

Predstavitelia Smeru-SD predstavili aj politické dianie, ktoré nie je prezentované mainstreamovými médiami. „Vláda chce vládnuť v demisii takmer celý rok a pritom by chcela pozatvárať celú opozíciu,“ uviedol tlačový odbor strany Smer.

Viac k témam: Diplomati, Opozícia, Právny štát
Zdroj: Webnoviny.sk – Smer sa pred zahraničnými diplomatmi posťažoval na stav demokracie na Slovensku a likvidáciu politickej opozície © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Kolícia ani po dvoch mesiacoch nevyvodila chyby štátnych zložiek pri atentáte na Fica, vyčíta KDH

KDH poukázalo na americké tajné služby, ktoré po útoku na Donalda Trumpa priznali svoje pochybenie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *