Home / SLOVENSKO / Blamáž zvaná referendum bude stáť Slovákov 11 miliónov eur, ľudia podľa Šipoša vyslovili jasné nie mafii

Blamáž zvaná referendum bude stáť Slovákov 11 miliónov eur, ľudia podľa Šipoša vyslovili jasné nie mafii

22.1.2023 (Webnoviny.sk) – Hnutie Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) nazvalo referendum blamážou, ktorá Slovákov bude stáť takmer jedenásť miliónov eur.

Viac o téme: Referendum o zmene ústavy

„Tri roky trvajúca kampaň, ktorej výsledkom je účasť 27 percent slovenských občanov. Väčšina krajiny tak dala jasne najavo, čo si myslí o tejto zbesilej snahe Roberta Fica (Smer-SD) o beztrestnosť,“ uviedlo hnutie na sociálnej sieti.

Nie návratu mafie

Zároveň tvrdí, že za jedenásť miliónov eur by si štát mohol dovoliť jednorázové príspevky vo výške niekoľkých stoviek eur pre lekárov, zdravotné sestry, policajtov či hasičov.

Výsledky referenda 2023 o zmene ústavy

„Ľudia vyslovili jasné nie návratu mafie. Nízka účasť na Ficovom referende, za ktoré kampaňoval od roku 2020, je nespochybniteľným vystavením účtu za jeho predošlé vládnutie. Slovensko má nádej, že politika nenávisti, zloby, rozvratu a rozkrádania, ktorú v súčasnosti reprezentujú strany Smer – sociálna demokracia (Smer-SD) a Hlas – sociálna demokracia (Hlas-SD), nedostane v budúcnosti šancu,“ napísalo hnutie OĽaNO.

Najdrahší prieskum verejnej mienky

Predseda poslaneckého klubu OĽaNO Michal Šipoš tvrdí, že výsledky referenda sú dôkazom, že v spoločnosti nie je vôľa skracovať volebné obdobie tak, ako to tvrdil Robert Fico. Predseda Smeru-SD tak podľa Šipoša inicioval najdrahší prieskum verejnej mienky.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Referendum 2023 o zmene ústavy (fotografie)

„Slovensko má nádej, že politika nenávisti, zloby, rozvratu a rozkrádania, ktorú v súčasnosti reprezentujú strany Smer-SD, Hlas-SD a hnutie Republika nebude úspešná ani v blízkej budúcnosti,“ dodal Šipoš.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Predseda strany Smer-SD, Referendum 2023 o zmene ústavy
Zdroj: Webnoviny.sk – Blamáž zvaná referendum bude stáť Slovákov 11 miliónov eur, ľudia podľa Šipoša vyslovili jasné nie mafii © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na priechode pred obchodným domom v Bratislave zrazilo auto 14-ročné dievča, okolnosti nehody vyšetruje polícia

Dychová skúška na alkohol skončila u vodiča Škody Fabie s negatívnym výsledkom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *