Home / SLOVENSKO / Mladý vodič v noci obiehal s BMW na mokrej ceste a narazil do stromu. Nehodu neprežil, spolujazdec vyviazol bez zranení

Mladý vodič v noci obiehal s BMW na mokrej ceste a narazil do stromu. Nehodu neprežil, spolujazdec vyviazol bez zranení

14.1.2023 (Webnoviny.sk) – Tragická nehoda sa stala v sobotu okolo 01:45 v katastri obce Raková, okr. Čadca. Ako informovala hovorkyňa krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Zuzana Šefčíková, 28-ročný vodič BMW tam zatiaľ z neznámych dôvodov po obiehaní na mokrej vozovke v ľavotočivej zákrute narazil do stromu.

Mladý vodič podľahol zraneniam na mieste, spolujazdec vyviazol bez zranení. U nebohého bola nariadená pitva. Ďalšie okolnosti a príčiny tragickej dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania.

Polícia vyzýva účastníkov cestnej premávky, aby sa správali disciplinovane, nepreceňovali svoje schopnosti, sledovali situáciu, jazdili ohľaduplne a dodržiavali dopravné predpisy.

Viac k témam: Tragická dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Mladý vodič v noci obiehal s BMW na mokrej ceste a narazil do stromu. Nehodu neprežil, spolujazdec vyviazol bez zranení © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Piešťany sa zatrasú. Od smiechu

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *