Home / šport / Hokej / Video: Nórsky hromotĺk Tollefsen, ktorú knokautoval Bartečka, ukončil kariéru

Video: Nórsky hromotĺk Tollefsen, ktorú knokautoval Bartečka, ukončil kariéru

KARLSTAD 30. januára (WebNoviny.sk) – Vo februári 2010 na ZOH v kanadskom Vancouveri sa nórsky hokejista Ole-Kristian Tollefsen prezentoval likvidačným zákrokom na slovenského útočníka Ľuboša Bartečka.

Skúsený Slovák vtedy zostal ležať na ľade v kaluži krvi, na tento okamih asi nezabudne nik, kto ho videl. Ďalší taký incident už Nór na ľade nepredvedie, oficiálne totiž ukončil hráčsku kariéru.

Odporúčame:
Jágr sa vracia domov, Kladno už vybavuje transfer kartu

Pravda, do súťažného zápasu už nezasiahol presne rok. Aktuálne 33-ročný Tollefsen nútene pauzoval po zranení z tréningu. Jeden zo spoluhráčov ho zasiahol do hlavy, odvtedy mal problémy so zrakom, schudol vyše desať kíl a často ho bolela hlava.

Rodák z Osla od leta 2010 hrával na klubovej úrovni vo Švédsku, predtým pôsobil aj v NHL vo farbách Columbusu a Philadelphie. Pravidelne reprezentoval Nórsko na MS či ZOH. Informácie priniesol oficiálny web klubu Färjestad BK, v ktorom Tollefsen naposledy pôsobil.

Viac k témam: hokej, Ľuboš Bartečko, Ole-Kristian Tollefsen
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Nórsky hromotĺk Tollefsen, ktorú knokautoval Bartečka, ukončil kariéru © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Hokejové To fakt?: Švédi hrajúci na šampionáte v Česku nemyslia na svoje zdravie, výnimkou sú piati

Rubrika To fakt? venovaná opäť hokeju.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *