Home / SLOVENSKO / Poslanec Krošlák oznámil, že je za pád vlády a odchod sekty, ktorá spôsobila chaos a teror v tejto krajine

Poslanec Krošlák oznámil, že je za pád vlády a odchod sekty, ktorá spôsobila chaos a teror v tejto krajine

13.12.2022 (Webnoviny.sk) – Poslanec Ján Krošlák v utorok na Facebooku oznámil, že sa rozhodol hlasovať za pád vlády pod taktovkou Igora Matoviča (OĽaNO).

„Áno, Igora Matoviča, lebo vláda Eduarda Hegera tu nikdy nebola a Igor Matovič aj po svojom odchode z premiérskeho kresla neprestal škodiť tejto krajine. Nebudem hlasovať za návrat mafie a koniec demokracie, ale za odchod sekty, ktorá spôsobila chaos a teror v tejto krajine,“ uviedol.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Mimoriadna schôdza o vyslovení nedôvery vláde SR (fotografie)

Zároveň dodal, že si váži prácu viacerých ministrov, ktorí si zaslúžia rešpekt, ale to nič nemení na tom, že si myslí, že krajinu riadi nekompetentná skupina ľudí okolo Igora Matoviča, ktorá by mala odísť. Vzhľadom k tomu, že jeho názory nie sú totožné s názormi vedenia hnutia Sme rodina, vystupuje z poslaneckého klubu. Členov klubu si váži a ich prácu a názory rešpektuje V utorok sa podľa jeho slov rozhodne o tom, či bude vláda pokračovať vo svojej agónii, alebo ľudia dostanú možnosť nanovo rozhodnúť, kto bude kormidlovať túto krajinu.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Menšinová vláda Eduarda Hegera, Mimoriadna schôdza parlamentu
Zdroj: Webnoviny.sk – Poslanec Krošlák oznámil, že je za pád vlády a odchod sekty, ktorá spôsobila chaos a teror v tejto krajine © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na priechode pred obchodným domom v Bratislave zrazilo auto 14-ročné dievča, okolnosti nehody vyšetruje polícia

Dychová skúška na alkohol skončila u vodiča Škody Fabie s negatívnym výsledkom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *