Home / SLOVENSKO / Boris Kollár našiel v správe prezidentky Čaputovej pasáže, s ktorými nesúhlasil

Boris Kollár našiel v správe prezidentky Čaputovej pasáže, s ktorými nesúhlasil

29.11.2022 (Webnoviny.sk) – Predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) nechcel pomenovať, s čím sa nestotožnil v prejave prezidentky  Zuzany Čaputovej. Povedal, že nechce rozoštvávať a robiť z toho politikum.

Priznal, že v ňom sú pasáže, s ktorými nesúhlasil, no zároveň jej poďakoval za tie, ktoré venovala úspechom vlády. Stotožnil sa však s tým, že politici by mali väčšmi dbať na svoje výroky, ktoré sa podľa Kollára často zvrhávajú k vulgarizmom či osobnému napádaniu.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Prezidentka Čaputová vystúpila so správou o stave republiky (fotografie)

Kollár ďalej zdôraznil, že išlo o prezidentkin prejav a on ho neplánuje využívať na sebaprezenáciu, ani sebatrýznenie, ani sebareflexiu. Reagoval tak na otázku, či Čaputovej prejav využijú na sebareflexiu v rámci strany či vo vládnej koalícii. Prejav označil za autonómny, podľa neho vyjadroval pocity prezidentky, s ktorými sa on sám nemusí stotožniť.

To, že sa niekto nezúčastnil na prezidentkinom prejave v parlamente, označil za necitlivé a urážlivé. Igor Matovič (OĽaNO) mu tam nechýbal.

Viac k témam: Predseda Národnej rady SR (NR SR), Prezidentka SR, Správa o stave republiky
Zdroj: Webnoviny.sk – Boris Kollár našiel v správe prezidentky Čaputovej pasáže, s ktorými nesúhlasil © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

„Verejne aktívni veriaci občania“ spísali výzvu na podporu Korčoka, podpísali ju aj niektorí politici

Deklarujú, že Korčok nie je pre veriacich žiadnym strašiakom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *