Home / SLOVENSKO / Bude minister Mikulec odvolaný? Matovič a Tomáš nemajú rovnaký názor

Bude minister Mikulec odvolaný? Matovič a Tomáš nemajú rovnaký názor

27.11.2022 (Webnoviny.sk) – Minister financií Igor Matovič (OĽaNO) neočakáva, že ôsme hlasovanie o odvolaní ministra vnútra SR Romana Mikulca bude úspešné. Uviedol to v nedeľňajšej diskusnej relácii Rozhlasu a televízie Slovenska O 5 minút 12.

„Mafia sa potrebuje zbaviť ministra vnútra, ktorý je garantom toho, že orgány činné v trestnom konaní môžu ísť slobodne mafiánom po krku,“ dodal.

Podľa Matoviča si opozícia zámienku na odvolanie šéfa rezortu vnútra vždy nájde, tentokrát je to migračná kríza. „Už je trápne, keď ho sedemkrát neodvolali kvôli tomu, že sa boja, pretože im ide po krku polícia. Líder OĽaNO taktiež považuje Romana Mikulca za garanta toho, že vyšetrovatelia budú môcť slobodne vyšetrovať.

Podpredseda strany Hlas – sociálna demokracia (Hlas-SD) Erik Tomáš v relácii uviedol, že minister vnútra bude odvolaný, ale nie preto, že ide niekomu po krku. „Neviem, čo sa má stať po tom všetkom i s migračnou krízou, aby bol odvolaný,“ dodal.

Viac k témam: migračná kríza, Minister financií SR, Minister vnútra SR, Odvolávanie Mikulca
Zdroj: Webnoviny.sk – Bude minister Mikulec odvolaný? Matovič a Tomáš nemajú rovnaký názor © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Druhý proces s bývalým špeciálnym prokurátorom Kováčikom bude pokračovať v máji

Na májovom pojednávaní by mal Dušan Kováčik predniesť svoju záverečnú reč.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *