Home / šport / Ostatné športy / Video: V cieli som mala pocit víťazstva, vraví Velez-Zuzulová po slalome v Lenzerheide

Video: V cieli som mala pocit víťazstva, vraví Velez-Zuzulová po slalome v Lenzerheide

LENZERHEIDE 28. januára (WebNoviny.sk) – Slalom v Lenzerheide priniesol dvojnásobnú slovenskú radosť. Zranením kolena ťažko skúšaná Veronika Velez-Zuzulová sa po necelých 10 mesiacoch predstavila v pretekoch Svetového pohára a napriek tomu, že do svojho prvého slalomu v sezóne (a možno aj posledného v kariére SP) vstupovala bez vážnejších výsledkových ambícií, napokon z toho bolo 12. miesto a 22 bodov do hodnotenia SP.

„V prvom kole som vôbec bola rada, že som postúpila do toho druhého. V druhom kole som si potom na štarte povedala, že budem bojovať. Zároveň bol však vo mne reálne pocit, že ešte nemám na tie najlepšie. Keď som prišla do cieľa a zbadala som zelené svetlo pri svojom mene, bol to úžasný pocit. Môžem ho hádam prirovnať k tomu, keď som vyhrala preteky Svetového pohára,“ uviedla Velez-Zuzulová pre agentúru SITA.

Odporúčame:
Aktualizované: Fantastická Vlhová vyhrala slalom v Lenzerheide, skvelú jazdu predviedla aj Velez-Zuzulová

Na otázku, ako videla nečakané vypadnutie topfavoritky Mikaely Shiffrinovej tesne pred cieľom 2. kola z jasne líderskej pozície, odpovedala: „Ukázalo sa, že aj ona je len človek a má na niečo také právo. Je normálne, že vypadla, najmä keď je asi unavená z veľkého množstva pretekov, ktoré absolvuje. Samozrejme, Petre som tak ako vždy pri jej víťazstve zablahoželala. Teším sa spolu s ňou.“

Viac k témam: Veronika Velez-Zuzulová, zjazdové lyžovanie
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: V cieli som mala pocit víťazstva, vraví Velez-Zuzulová po slalome v Lenzerheide © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Etiópčan Lemma ovládol Bostonský maratón, Chára si zlepšil svoj rekord

Medzi ženami finišovala na prvej priečke Keňanka Hellen Obiriová, ktorej sa podarilo obhájiť prvenstvo z minulého roka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *