Home / SLOVENSKO / Od konca septembra zadržali na Slovensku už tisíce nelegálnych migrantov (video+foto)

Od konca septembra zadržali na Slovensku už tisíce nelegálnych migrantov (video+foto)

15.11.2022 (Webnoviny.sk) – Od 29. septembra 2022 zadržali na území Slovenska 4 466 nelegálnych migrantov a 63 prevádzačov. Informoval o tom tlačový odbor Ministerstva vnútra SR (MV SR).

Ministerstvo pripomína, že v stanovom tábore v Kútoch je poskytovaná základná starostlivosť pre migrantov. Agregácia na jednom mieste umožňuje mať o týchto osobách lepší prehľad.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Stanové mestečko pre migrantov v Kútoch (fotografie)

Tábor je zároveň pod dohľadom polície a ozbrojených síl, priestor je tiež kamerovo monitorovaný. K dnešnému ránu bolo v stanovom tábore 160 osôb,“ dodal tlačový odbor MV SR.

https://cdnv.webnoviny.sk/sites/34/2017/12/20221105_migranti_kuty_mednansky.mp4

Viac k témam: migračná kríza, Migranti, Nelegálna migrácia
Zdroj: Webnoviny.sk – Od konca septembra zadržali na Slovensku už tisíce nelegálnych migrantov (video+foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Europoslanci prijali únijné pravidlá na boj proti praniu špinavých peňazí. Novozriadený orgán dohliadne aj na financovanie terorizmu

Zákony tiež dávajú finančným spravodajským jednotkám viac právomocí na analýzu a odhaľovanie prípadov prania špinavých peňazí a financovania terorizmu ako aj na pozastavenie podozrivých transakcií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *