Home / SLOVENSKO / V ktorej krajine predsedá vláde Eduard Heger? Strana Hlas-SD reaguje na premiérove výroky o rozpočte a úspechu OĽaNO v komunálkach

V ktorej krajine predsedá vláde Eduard Heger? Strana Hlas-SD reaguje na premiérove výroky o rozpočte a úspechu OĽaNO v komunálkach

5.11.2022 (Webnoviny.sk) – Strana Hlas-SD považuje za nevyhnutné čím skôr zistiť, v ktorej krajine je predsedom vlády Eduard Heger. Premiér v relácii Sobotné dialógy hovoril o krajine, ktorá ma transparentný rozpočet a v ktorej nominanti hnutia uspeli v krajských voľbách preto, že sú transparentní. Informovala o tom v tlačovej správe hovorkyňa strany Hlas-SD Patrícia Medveď Macíková.

„Tu je dôkaz, že nemôže ísť o Slovensko. U nás totiž totálne neschopný minister financií Igor Matovič predložil ten najnetrasparentnejší rozpočet, ktorý zadlžuje celú krajinu na desiatky rokov dopredu a skrýva miliardy eur zo spoločnej kasy na jeho vlastné atómovky. A na Slovensku ostali vo funkciách županov dvaja nominanti OĽaNO, ktorí napriek predvolebným ódam o transparentnosti nemali ani len transparentný volebný účet a ich župy sa počas posledných piatich rokov prepadli v rebríčku transparentnosti na šieste a siedme miesto z ôsmich,“ uavrel Matúš Šutaj Eštok.

Viac k témam: Komunálne a župné voľby do VÚC 2022 na Slovensku, Štátny rozpočet, Transparentnosť
Zdroj: Webnoviny.sk – V ktorej krajine predsedá vláde Eduard Heger? Strana Hlas-SD reaguje na premiérove výroky o rozpočte a úspechu OĽaNO v komunálkach © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Progresívne Slovensko zvoláva mimoriadny výbor, chce riešiť aroganciu prezidenta finančnej správy Kissa (video)

Podľa poslankyne Dariny Luščíkovej (PS) je pre prezidenta finančnej správy odmietnutie pozvania prísť na finančný výbor premárnená príležitosť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *