Home / SLOVENSKO / Tarabova novela o eurofondoch vyzerá, akoby ju písali Fico a Kaliňák, upozorňuje Remišová (video)

Tarabova novela o eurofondoch vyzerá, akoby ju písali Fico a Kaliňák, upozorňuje Remišová (video)

4.11.2022 (Webnoviny.sk) – Zatiaľ čo staviame hrádze proti korupcii, v Národnej rade SR sa objavujú novely zákonov, ktoré priestor na korupciu bezprecedentne vytvárajú. Vicepremiérka a predsedníčka strany Za ľudí Veronika Remišová to vyhlásila na piatkovej tlačovej besede.

Vysvetlila, že novela sa týka oblasti eurofondov a do parlamentu ju predložil predseda strany Život – Národná strana (Život-NS) Tomáš Taraba. Na základe poslancovho návrhu by sa mohli vyhnúť väzeniu aj ľudia odsúdení za podvody s eurofondmi.

„Vyzerá, akoby ho napísal predseda strany Smer – sociálna demokracia (Smer-SD) Robert Fico a bývalý minister vnútra Robert Kaliňák. Pre nás je mimoriadne dôležité, aby sa tento zákon na rokovanie vôbec nedostal,“ uviedla Remišová.

Vicepremiérka taktiež tvrdí, že pri korupcii a rozkrádaní nerobia žiadne kompromisy. „Účasť v tejto vláde má význam vtedy, keď bude protikorupčná, reformná a bude pomáhať ľuďom,“ zdôraznila.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Eurofondy, Korupcia
Zdroj: Webnoviny.sk – Tarabova novela o eurofondoch vyzerá, akoby ju písali Fico a Kaliňák, upozorňuje Remišová (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Michelkov návrh ohrozuje činnosť Fondu na podporu umenia. Vyhlásenie pre poslancov podpísali desiatky odborníkov

Platforma tvrdí, že počas výboru sa k návrhu nemohli vyjadriť prítomní zástupcovia odbornej obce a ani samotný riaditeľ FPU.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *