Home / SLOVENSKO / Pellegrini pozval ľudí, aby prišli k urnám. Kritizovať len na Facebooku či na ulici zbytočné, tvrdí (video)

Pellegrini pozval ľudí, aby prišli k urnám. Kritizovať len na Facebooku či na ulici zbytočné, tvrdí (video)

29.10.2022 (Webnoviny.sk) – Ľudia by nemali podceniť tieto voľby a mali by ísť voliť, povedal predseda strany Hlas-SD Peter Pellegrini, keď v sobotu krátko po 10:30 prišiel odovzdať svoj hlas v spojených voľbách v Banskej Bystrici na Základnej škole Jána Bakossa.

Komunálne a župné voľby do VÚC 2022 na Slovensku

Predseda vyzval ľudí, aby nevyjadrovali svoj názor na veci verejné len na sociálnych sieťach a na ulici, ale aby ho prišli vyjadriť aj do volebnej miestnosti. „Pretože, ak tak neurobia, tak tie kritiky na ulici sú zbytočné,“ uviedol Pellegrini. K voľbám ide podľa jeho slov s veľkou pokorou, lebo po dvoch rokoch od vzniku strany nasadili vo voľbách aj svojich kandidátov a výsledok je v rukách ľudí.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Komunálne a župné voľby do VÚC 2022 (fotografie)

„Aj v ťažkých situáciách, v ktorých sa krajina nachádzala v minulosti, alebo aj teraz, sa ukazuje, že mestá obce aj župy častokrát prevezmú na seba väčšiu časť zodpovednosti za aktivity. Či pri pandémii, alebo pri migračnej kríze a aj teraz pri tejto inflačnej a energetickej sa ukáže, že schopní primátori a župani dokážu tomu svojmu regiónu a mestu pomôcť a dokážu aj akoby zachrániť tých svojich občanov pred ťažkými dôsledkami aj napriek tomu, že centrálna vláda v tom nie vždy má jasno,“ konštatoval predseda opozičnej strany s tým, že je dôležité preto ísť voliť.

Upozorňujeme odberateľov, že na niektoré správy, ktoré dnes odvysiela agentúra SITA, sa môže vzťahovať moratórium, ktoré upravuje zákon o volebnej kampani. Je na zvážení odberateľov, či do skončenia moratória tieto správy použijú.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Komunálne a župné voľby do VÚC 2022 na Slovensku
Zdroj: Webnoviny.sk – Pellegrini pozval ľudí, aby prišli k urnám. Kritizovať len na Facebooku či na ulici zbytočné, tvrdí (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Piešťany sa zatrasú. Od smiechu

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *