Home / SLOVENSKO / Muž sa sexuálne uspokojoval pri cintoríne v Kežmarku, zadržala ho polícia

Muž sa sexuálne uspokojoval pri cintoríne v Kežmarku, zadržala ho polícia

27.10.2022 (Webnoviny.sk) – Tridsaťšesťročný muž z obce Stráne pod Tatrami (okr. Kežmarok) čelí obvineniu z trestného činu výtržníctva. V stredu predpoludním sa v Kežmarku podľa prešovskej krajskej policajnej hovorkyne Jany Ligdayovej správal nevhodne a vzbudil verejné pohoršenie.

Pri miestnom cintoríne, teda na verejnosti prístupnom mieste, sa sexuálne uspokojoval, pričom mu neprekážala ani prítomnosť okoloidúcich ľudí. Muža následne zadržala policajná hliadka. Prípadom sa zaoberá poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Kežmarku, muž je stíhaný na slobode.

Viac k témam: Cintorín, Výtržníctvo, Zadržanie
Zdroj: Webnoviny.sk – Muž sa sexuálne uspokojoval pri cintoríne v Kežmarku, zadržala ho polícia © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Europoslanci prijali únijné pravidlá na boj proti praniu špinavých peňazí. Novozriadený orgán dohliadne aj na financovanie terorizmu

Zákony tiež dávajú finančným spravodajským jednotkám viac právomocí na analýzu a odhaľovanie prípadov prania špinavých peňazí a financovania terorizmu ako aj na pozastavenie podozrivých transakcií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *