Home / SLOVENSKO / Slovenka Sylvia Šulíková v Top 20 Miss Intercontinental 2022

Slovenka Sylvia Šulíková v Top 20 Miss Intercontinental 2022

18.10.2022 (Webnoviny.sk) – Víťazkou 50. ročníka MISS INTERCONTINENTAL 2022 sa stala 21-ročná Lê Nguyễn Bảo Ngọc z Vietnamu. Počas piatkového finále v Sharm El Sheikh v Egypte ju korunovala minuloročná víťazka Cinderella Faye Obeñita z Filipín. Zaujímavosťou je, že cesta do Egypta, bola vôbec jej prvou cestou do zahraničia.

Prvou vicemiss sa stala Mariela Pepin z Portorika, druhou vicemiss Cecília Almeida de Sousa z Brazílie, treťou vicemiss Joy Raimi Mojisola z Nigérie, štvrtou vicemiss Tatjana Genrich z Nemecka a piatou vicemiss Emmy Marianne Carrero Mora z Venezuely.

Slovenskú republiku zastupovala I. Vicemiss Slovensko 2021, 25-ročná Sylvia Šulíková z Bratislavy a po skvelej prezentácii postúpila do TOP 20. „Som šťastná, že som sa umiestnila v TOP 20. Pre mňa je to výhra a úspech. Som vďačná, že sa mi to podarilo a celá súťaž, prípravy, finále sú neopísateľný zážitok do konca života.“, povedala Sylvia Šulíková.

Sylviu počas celej prípravy podporoval riaditeľ projektu Miss Slovensko Michael Kováčik a na svoju zverenkyňu je právom hrdý: „Finále Miss Intercontinental som pozorne sledoval a na Sylviu môžeme byť všetci hrdí. Reprezentovala našu krajinu zodpovedne a na úrovni. Som rád, že postúpila do TOP 20. S čistým svedomím môžem povedať, že to mohla vyhrať. Konkurencia bola síce veľká, ale príde mi, že je to častokrát o veľkosti a vplyvu krajín.“

Súťaže Miss Intercontinental 2022 sa zúčastnilo 74 delegátok z celého sveta a organizátori počas galavečera vyhlásili aj ďalšie špeciálne tituly:

Miss Power of Beauty: Venezuela
Best in Swimsuit: Nemecko
Best in National Costume: Honduras
Miss Meraki Model: Česká republika
Miss Congeniality: Kamerun
Miss Photogenic: Salvádor
Miss Sunrise: Holandsko
Miss Popularity: Srí Lanka

https://www.missintercontinental.de/

Informačný servis

Viac k témam: Miss Intercontinental
Zdroj: Webnoviny.sk – Slovenka Sylvia Šulíková v Top 20 Miss Intercontinental 2022 © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Cyklista neprežil zrážku s autom medzi Skalicou a Holíčom, polícia apeluje na používanie reflexných prvkov (foto)

Starší muž zraneniam na mieste podľahol.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *