Home / SLOVENSKO / Foto: Vodička neprežila zrážku troch áut, pri predbiehaní dostala šmyk

Foto: Vodička neprežila zrážku troch áut, pri predbiehaní dostala šmyk

BRATISLAVA/DUNAJSKÁ STREDA 25. januára (Webnoviny.sk) – Tragická nehoda sa vo štvrtok krátko po 07:00 stala medzi obcami Kvetoslavov a Hubice v Dunajskostredskom okrese.

Štyridsaťsedem ročná vodička VW Golf predbiehala a pri zaraďovaní do svojho pruhu dostala na zľadovatenej ceste šmyk, prešla do protismeru a čelne sa zrazila s protiidúcim autom Audi A6. Do havarovaných áut následne narazil vodič Fabie.

Odporúčame:
Obvinili policajta zo streľby na auto, pri ktorej zomrel 17-ročný Tomáš

Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, vodička VW Golf zomrela na mieste, vodičku Audi previezli do nemocnice, nemalo by ísť o závažnejšie zranenia. Vodič Fabie sa nezranil. Presné okolnosti nehody polícia vyšetruje. Cesta je uzavretá, policajti odkláňajú premávku cez Mierovo.

Polícia vodičov vyzýva, aby jazdili s ohľadom na poveternostné podmienky a zbytočne neriskovali rýchlou jazdou. Niektoré úseky môžu byť veľmi zradné, treba si dávať pozor najmä v ranných a večerných hodinách, keď môžu byť cesty zľadovatené.

Viac k témam: dopravná nehoda, nehoda, tragická nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Foto: Vodička neprežila zrážku troch áut, pri predbiehaní dostala šmyk © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Kaliňák vojensky podporuje Ukrajinu a vysmieva sa do tváre proruským politikom koalície, chváli ho Bátor

Bátora však zaráža, že pre ministra je darovanie vojenského materiálu podporou vojny, no komerčný predaj len obchodom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *