Home / SLOVENSKO / SaS je pripravená rokovať o predčasných voľbách. Vládne tu OĽaNO, Sme rodina a fašisti, vyhlásil Sulík (video)

SaS je pripravená rokovať o predčasných voľbách. Vládne tu OĽaNO, Sme rodina a fašisti, vyhlásil Sulík (video)

4.10.2022 (Webnoviny.sk) – Snahy pre vrátenie sa do vlády sú pre stranu Sloboda a Solidarita (SaS) uzavreté a nebudú sa o to viac pokúšať. Oznámil to v utorok na tlačovej konferencii jej predseda Richard Sulík po tom, ako sa v parlamente nenašlo dostatok hlasov poslancov na odvolanie ministra financií Igora Matoviča (OĽaNO).

Líder SaS taktiež uviedol, že strana je pripravená rokovať o predčasných voľbách. „O tom, aká tu vznikla koalícia, si dokáže spraviť obraz každý sám. Vládne tu hnutie Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO), Sme rodina s fašistami,“ tvrdí Sulík. Šéf liberálov uviedol, že Matovič je veľkým problémom koalície, vlády, ale aj Slovenska, a dodal, že vo funkcii ho podržali poslanci, od ktorých by rozhodne podporu nechceli.

„Zo SaS sa stáva riadna, tvrdá opozičná strana. Za návrhy, ktoré sa nám budú pozdávať a budú v súlade s naším programom, budeme hlasovať, za žiadne ostatné nie,“ oznámil Sulík.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Mimoriadna schôdza parlamentu, Minister financií SR, Odvolávanie Matoviča, Predčasné voľby, Predseda strany Sloboda a Solidarita (SaS), Rokovanie NR SR
Zdroj: Webnoviny.sk – SaS je pripravená rokovať o predčasných voľbách. Vládne tu OĽaNO, Sme rodina a fašisti, vyhlásil Sulík (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Kolícia ani po dvoch mesiacoch nevyvodila chyby štátnych zložiek pri atentáte na Fica, vyčíta KDH

KDH poukázalo na americké tajné služby, ktoré po útoku na Donalda Trumpa priznali svoje pochybenie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *