Home / SLOVENSKO / Tragická dopravná nehoda na Zochovej rozvírila vášnivé debaty, vláda chce prísne trestať opitých šoférov (video+foto)

Tragická dopravná nehoda na Zochovej rozvírila vášnivé debaty, vláda chce prísne trestať opitých šoférov (video+foto)

4.10.2022 (Webnoviny.sk) – V súvislosti s tragickou nehodou na Zochovej ulici v Bratislave, pri ktorej vyhaslo päť ľudských životov, chystá vláda zmeny.

Ako pre agentúru SITA uviedol predseda poslaneckého klubu Sme rodina Peter Pčolinský, „bude pripravená úprava po dohode s ministerstvom spravodlivosti a ministerstvom vnútra, ale v súčasnosti ešte nemáme nič konkrétne“. Na pondelňajšej koaličnej rade mali podľa jeho slov množstvo bodov, no k záverom zasadnutia sa vyjadrovať nechcel.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Auto narazilo do zastávky Zochova v Bratislave (fotografie)

Minister financií a šéf hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) Igor Matovič v pondelok na sociálnej sieti napísal, že na koaličnej rade navrhne zavedenie nemilosrdného trestu pre vodičov s jedným a viac promile alkoholu.

„Automobil, v ktorom bude pristihnutý vodič s jeden a viac promile prepadne v prospech štátu. Bez debaty. Nemilosrdne. Okamžite na mieste,“ napísal Matovič.

https://cdnv.webnoviny.sk/sites/32/2022/10/nehodastaromestska.mp4

Viac k témam: Tragická dopravná nehoda, Tragická nehoda na zastávke Zochova v Bratislave
Zdroj: Webnoviny.sk – Tragická dopravná nehoda na Zochovej rozvírila vášnivé debaty, vláda chce prísne trestať opitých šoférov (video+foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Europoslanci prijali únijné pravidlá na boj proti praniu špinavých peňazí. Novozriadený orgán dohliadne aj na financovanie terorizmu

Zákony tiež dávajú finančným spravodajským jednotkám viac právomocí na analýzu a odhaľovanie prípadov prania špinavých peňazí a financovania terorizmu ako aj na pozastavenie podozrivých transakcií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *