Home / SLOVENSKO / Znížte svoje účty za elektrinu a plyn. Riešením sú ekologické projekty

Znížte svoje účty za elektrinu a plyn. Riešením sú ekologické projekty

3.10.2022 (Webnoviny.sk) – Klimatické podmienky na Slovensku neumožňujú prečkať chladné obdobie bez zapnutého radiátora, preto je kúrenie bežnou súčasťou zimy. Aj napriek tomu, že sú klasické spôsoby získavania tepla obľúbené, mnohí hľadajú lacnejšie a ekologickejšie možnosti, najmä v súčasnosti, keď nás čaká zdražovanie plynu a elektriny.

Znížiť energetickú náročnosť domácnosti je možné vďaka ekologickým projektom. Na výber je množstvo projektov, ktoré pomôžu znížiť účet za elektrinu a plyn. Na Slovensku sú najobľúbenejšími ekologickými riešeniami inštalácia solárnych panelov, zateplenie domu alebo zmena klasických zdrojov kúrenia za kotly na tuhé palivo, či tepelné čerpadlá. Dotačný program Zelená Domácnostiam 2022, môže preplatiť až 50 % nákladov na inštaláciu ekologických projektov.

Ak však podmienky na získanie štátnej dotácie niekto nespĺňa alebo je príspevok nedostačujúci, banka Cetelem ponúka riešenie. „Potrebné peniaze na ekologické projekty je možné získať aj vďaka výhodnej EKO pôžičke od banky Cetelem. Využiť sa dá na zateplenie domu, výmenu starého kotla či kúpu solárnych panelov, a je možné skombinovať ju aj so štátnym príspevkom. Poskytnutie úveru máte bez poplatku a navyše s garantovaným úrokom 4,9 % ročne.“ vysvetľuje Andrea Trebuľová, zodpovedná za odbor Marketing a CRM banky.

https://www.cetelem.sk/eko-pozicka/

Informačný servis

Viac k témam: EKO pôžička, Ekológia, Elektrina, Plyn, Pôžička, PR
Zdroj: Webnoviny.sk – Znížte svoje účty za elektrinu a plyn. Riešením sú ekologické projekty © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Najpočúvanejším slovenským rádiom je Rádio Expres nasledované verejnoprávnym Rádiom Slovensko

Celková počúvanosť rádií v parametri „počúval posledný týždeň" predstavuje 84,1 percenta čo je 3 726 000 poslucháčov vo veku 14 - 79 rokov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *