Home / SLOVENSKO / SaS vyzbierala dostatok podpisov na odvolanie Matoviča z postu ministra financií. U koho našli podporu?

SaS vyzbierala dostatok podpisov na odvolanie Matoviča z postu ministra financií. U koho našli podporu?

23.9.2022 (Webnoviny.sk) – Strana Sloboda a Solidarita vyzbierala podpisy pod návrh na odvolanie lídra hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) Igora Matoviča z miesta ministra financií. Informovala o tom v piatok Televízia Markíza na svojej oficiálnej stránke.

Ako uvádza, pod návrh sa podpísali i nezaradení poslanci zo strany Hlas – sociálna demokracia (Hlas-SD), nezaradený poslanec a podpredseda hnutia Progresívne Slovensko (PS) Tomáš Valášek a taktiež nezaradený poslanec a predseda strany Spolu – občianska demokracia Miroslav Kollár.

Ako informuje TV Markíza, SaS pôjde s návrhom do podateľne už dnes (v piatok, 23. septembra, pozn. SITA).

Na odvolanie ministra je potrebné vyzbierať 30 podpisov. Šéf liberálov Richard Sulík avizoval v stredu 14. septembra na tlačovej konferencii, že sa o odvolanie Matoviča pokúsia.

Viac k témam: Koaličná kríza, Odvolávanie Matoviča
Zdroj: Webnoviny.sk – SaS vyzbierala dostatok podpisov na odvolanie Matoviča z postu ministra financií. U koho našli podporu? © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Koho podporí Kresťanská únia vo voľbách? Záborská verí v inteligenciu a rozhľadenosť svojich voličov

Kresťanská únia považuje konzervatívne a kresťanské hodnoty za kľúčové. 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *