Home / SVET / Danilov odporúča Medvedevovi začať premýšľať o iných veciach, napríklad o Saddámovom bunkri

Danilov odporúča Medvedevovi začať premýšľať o iných veciach, napríklad o Saddámovom bunkri

12.9.2022 (Webnoviny.sk) – Tajomník ukrajinskej Rady národnej bezpečnosti a obrany Oleksij Danilov po provokatívnych komentároch zástupcu šéfa ruskej Bezpečnostnej rady Dmitrija Medvedeva o kapitulácii Ukrajiny vyhlásil, že niekdajší ruský prezident by mal radšej začať premýšľať o iných veciach.

Viac o téme: Rusko-ukrajinský konflikt

Bloger-začiatočník Dmitrij Medvedev by mal rozmýšľať nie o Ukrajine, ale o štátoch ako Severná Kórea a tiež o Saddámovom bunkri, kde sa bude skrývať,“ uviedol Danilov podľa webu Ukrajinská pravda. Medvedev by tiež podľa neho mal prestať písať „Rusko“ s veľkým písmenom.

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj predtým v nedeľu zdôraznil, že v súčasnosti nie sú možné žiadne rokovania s Ruskou federáciou o ukončení vojny, keďže ruská strana nevie sformulovať adekvátne stanoviská. Medvedev povedal, že Rusko stále požaduje „úplnú kapituláciu Ukrajiny za vlastných podmienok“.

Viac k témam: Rokovania, rusko-ukrajinský konflikt, vojenská invázia
Zdroj: Webnoviny.sk – Danilov odporúča Medvedevovi začať premýšľať o iných veciach, napríklad o Saddámovom bunkri © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Pri okupovanom Kryme sa do mora zrútila ruská stíhačka Su-27, mohli si ju zostreliť sami Rusi

Miestne telegramové kanály zverejnili videozáznam horiaceho lietadla.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *