Home / SLOVENSKO / Ministerstvo hospodárstva je podľa Matoviča mimoriadne zanedbané, Sulík vraj odflákol prípravu na energetickú krízu

Ministerstvo hospodárstva je podľa Matoviča mimoriadne zanedbané, Sulík vraj odflákol prípravu na energetickú krízu

11.9.2022 (Webnoviny.sk) – Hospodárstvo je mimoriadne zanedbaný rezort. Povedal to minister financií Igor Matovič (OĽaNO) v relácii televízie Markíza Na Telo s Michalom Kovačičom. Minister hospodárstva v demisii Richard Sulík (SaS) podľa ministra financií odflákol prípravu na energetickú krízu.

Viac o téme: Koaličná kríza

Predseda parlamentného finančného výboru Marián Viskupič (SaS) s týmto vyjadrením nesúhlasil a považuje za problematické, že ešte nie je známe meno nového ministra školstva.

Matovič si nemyslí, že je potrebné nejaké zaúčanie nových ministrov a verí, že budú schopní zo dňa na deň prebrať rezorty. Trvá na tom, že sa rozhodli postaviť na tieto miesta odborníkov a na rozdiel od SaS neutekajú pred zodpovednosťou. Viskupič naznačil obavy z toho, že noví ministri nebudú mať politické krytie a doplnil, že je na zváženie vstupovať do menšinovej vlády.

Viac k témam: Demisia, Koaličná kríza, menšinová vláda, Minister školstva, pád vlády, rozpad vlády
Zdroj: Webnoviny.sk – Ministerstvo hospodárstva je podľa Matoviča mimoriadne zanedbané, Sulík vraj odflákol prípravu na energetickú krízu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

OZ Mier Ukrajine odštartovalo zbierku pre nákup munície, Slovensko sa pripojilo k českej iniciatíve aj bez vlády

Občianske zduženie chce ukázať, že o pomoci Ukrajine nerozhoduje len vláda.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *