Home / SLOVENSKO / Krajniaka nezaujíma, kto vystrieda Sulíka na ministerskej stoličke. Prioritou je zastropovanie cien energií, tvrdí

Krajniaka nezaujíma, kto vystrieda Sulíka na ministerskej stoličke. Prioritou je zastropovanie cien energií, tvrdí

7.9.2022 (Webnoviny.sk) – Minister práce, sociálnych vecí a rodiny a podpredseda hnutia Sme rodina Milan Krajniak je presvedčený, že na Slovensku je veľa šikovných ľudí, ktorí by mohli prebrať rezort hospodárstva.

Viac o téme: Koaličná kríza

Na otázku novinárky, kto teda „zasadne na stoličku“, Krajniak odpovedal, „snáď nečakáte odo mňa a od hnutia Sme rodina, čo sme sa celý čas do sporu medzi predsedom strany Sloboda a Solidarita Richardom Sulíkom a lídrom hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) Igorom Matovičom, nezapájali, že teraz budem riešiť ministerstvo hospodárstva“.

Krajniak priznal, že ho v súčasnosti vôbec nezaujíma, kto nahradí Sulíka v kresle minista a dodal, „mňa zaujíma, ako zastropujem ceny energií.“

Viac k témam: Demisia, Koaličná kríza, menšinová vláda
Zdroj: Webnoviny.sk – Krajniaka nezaujíma, kto vystrieda Sulíka na ministerskej stoličke. Prioritou je zastropovanie cien energií, tvrdí © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na priechode pred obchodným domom v Bratislave zrazilo auto 14-ročné dievča, okolnosti nehody vyšetruje polícia

Dychová skúška na alkohol skončila u vodiča Škody Fabie s negatívnym výsledkom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *