Home / SLOVENSKO / Opitý kamionista ohrozoval premávku na diaľnici. Policajtov chcel odbiť zo slovami: Dobre chalani, čaute, zabudnime na to, idem domov

Opitý kamionista ohrozoval premávku na diaľnici. Policajtov chcel odbiť zo slovami: Dobre chalani, čaute, zabudnime na to, idem domov

5.9.2022 (Webnoviny.sk) – Kamionista nafúkal takmer tri promile alkoholu, potom chcel odísť bez pokuty. Vyšetrovateľ zo Senca obvinil 58-ročného Gejzu K. z okresu Galanta z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Vodič ťažko artikuloval

Ako informuje bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, v piatok (2. septembra) upozornili vodiči na nákladné vozidlo, ktoré sa pohybovalo po diaľnici D1 z Petržalky v smere do Trnavy zo strany na stranu. Dopravní policajti kamión zastavili pri výjazde Senec Východ v smere na Pezinok.

Vodič kamióna bol po zastavení dezorientovaný, javil známky požitia alkoholu a ťažko artikuloval. Pri dychovej skúške nafúkal 2,7 promile alkoholu.

Rum zapíjal pivom

„Vodič policajtom uviedol, že pred a počas jazdy vypil dve ploskačky rumu a pivo, pričom rozhovor ukončil slovami – dobre chalani, čaute, zabudnime na to, idem domov – a z miesta chcel odísť,“ uviedol Szeiff.

Policajti muža vyzvali, aby zostal na mieste, ten však na ich výzvy nereagoval a nakoľko prestal spolupracovať, nasadili mu putá. Muža eskortovali na oddelenie a umiestnili ho do cely policajného zaistenia.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Alkohol za volantom, Opitý šofér
Zdroj: Webnoviny.sk – Opitý kamionista ohrozoval premávku na diaľnici. Policajtov chcel odbiť zo slovami: Dobre chalani, čaute, zabudnime na to, idem domov © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

OZ Mier Ukrajine odštartovalo zbierku pre nákup munície, Slovensko sa pripojilo k českej iniciatíve aj bez vlády

Občianske zduženie chce ukázať, že o pomoci Ukrajine nerozhoduje len vláda.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *