Home / EKONOMIKA / Vláda odobrila zmenu účelu použitia nevyčerpaných výdavkov Kancelárie NR SR, ako chcú poslanci využiť takmer 450 tisíc eur?

Vláda odobrila zmenu účelu použitia nevyčerpaných výdavkov Kancelárie NR SR, ako chcú poslanci využiť takmer 450 tisíc eur?

5.9.2022 (Webnoviny.sk) – Vláda na stredajšom rokovaní súhlasila so zmenou účelu použitia nevyčerpaných kapitálových výdavkov z predchádzajúcich rokov kapitoly Kancelárie Národnej rady (NR) SR v celkovej hodnote 447 200 eur.

Opravia fasádu Papierničky

Prvá časť sumy bude podľa Kancelárie NR SR použitá na rekonštrukciu objektov Častá, kde opravia fasády objektu B v účelovom zariadení kancelárie parlamentu Častá Papiernička vo výške 300-tisíc eur.

Ďalších 82 200 eur sa použije na centrálny prepínač do nového datacentra v Zimnej jazdiarni. Spomínaná suma sa bude členiť na kapitálové výdavky v hodnote 72 200 eur a bežné výdavky v hodnote 10 200 eur.

Nový nábytok v parlamente

Zvyšná časť nevyčerpaných kapitálových výdavkov z predchádzajúcich rokov, a to vo výške 65-tisíc eur, sa použije na výmenu zastaraného nábytku v účelovom zariadení Kancelárie NR SR.

Viac k témam: Finančné prostriedky, Rekonštrukcia
Zdroj: Webnoviny.sk – Vláda odobrila zmenu účelu použitia nevyčerpaných výdavkov Kancelárie NR SR, ako chcú poslanci využiť takmer 450 tisíc eur? © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovensku chýba stratégia prosperity a rastu, NKÚ považuje výsledky kontrol za alarmujúce

Zaostávame za susednými krajinami aj za vyspelou Európou a tento stav sa nám nedarí zvrátiť, uviedol predseda NKÚ.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *