Home / SLOVENSKO / Expolicajt „Baki“ sa v pondelok postaví pred súd, piťovcom mal vynášať informácie z vyšetrovania

Expolicajt „Baki“ sa v pondelok postaví pred súd, piťovcom mal vynášať informácie z vyšetrovania

3.9.2022 (Webnoviny.sk) – Na pracovisku Špecializovaného trestného súdu v Banskej Bystrici by sa v pondelok (5. septembra) mal začať súdny proces s bývalým policajtom Branislavom Bakoš.

Donášal piťovcom

Ten je obžalovaný pre zneužívanie právomoci verejného činiteľa, prijímanie úplatku, ako aj ohrozenie dôvernej skutočnosti a vyhradenej skutočnosti.

Bývalý zástupca riaditeľa Jednotky operatívneho nasadenia Národnej kriminálnej agentúry prezývaný „Baki“ podľa medializovaných informácií vynášal informácie z polície zločineckej skupine piťovci.

Zmaril niekoľko policajných razií

Konkrétne podľa portálu Aktuality.sk vyzradil mafiánskej skupine policajnú akciu na vydieračov aj protidrogový zásah. Odmenou pre neho malo byť pár stoviek eur. Pojednávania v tejto veci sú vytýčené aj na 6. a 16. septembra.

Zároveň je Branislav Bakoš stíhaný aj pre spoluprácu so skupinou takáčovcov, z ktorej ho obvinili ho ešte v roku 2017 v rámci policajnej akcie Aladin.

Viac k témam: Piťovci, Súdy, Zneužitie právomoci verejného činiteľa
Zdroj: Webnoviny.sk – Expolicajt „Baki“ sa v pondelok postaví pred súd, piťovcom mal vynášať informácie z vyšetrovania © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Piešťany sa zatrasú. Od smiechu

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *